Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bănel Nicoliță, surprins alături de o altă femeie imediat după divorț! Ea este motivul separării de fosta soție

Bănel Nivoliță a divorța, iar motivul separării pare să fie o altă femeie. Fostul stelist a fost surprins la malul mării alături de noua iubită.

Recent, Bănel Nicoliță a anunțat că a divorțat de Cristina, cea alături de care a stat ani de zile. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că fotbalistul părea un familist convins. Mai mult, se pare că cei doi au rup legătura încă din luna februarie și au ținut totul ascuns până acum.

Celebrul fotbalist a declarat în cadrul unei emisiuni TV că separarea a avut loc în luna februarie a acestui an. De-a lungul timpului au mai apărut zvonuri conform cărora cei doi nu se mai înțeleg prea bine, însă nimeni nu se aștepta la un divorț. (CITEȘTE ȘI: GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE BĂNEL NICOLIȚĂ! DUPĂ CE A AJUNS LA FUNDUL SACULUI, A RĂMAS ȘI FĂRĂ NEVASTĂ. CELEBRUL FOTBALIST A DIVORȚAT)

Cei doi erau căsătoriți din anul 2013. „Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a declarat Cristina în ziua nunții cu fotbalistul.

Bănel Nicoliță, o nouă iubită

Se pare că fotbalistul nu a pierdut timpul și a început deja o nouă relație. Acesta a fost surprins alături de noua sa iubită pe litoralul românesc. Cei doi se comportau asemnea unor adolescenți îndrăgostiți. Erau foarte apropiați, iar gesturile tandre nu au lipsit, potrivit impact.ro. (VEZI ȘI: BĂNEL NICOLIȚĂ, JUCĂTORUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI, N-A AVUT NOROC ÎN AFACERI. IATĂ CUM A AJUNS LA FUNDUL SACULUI)

Nu se știe dacă relația cu noua iubită a început înainte de divorț sau nu. Fotbalistul a fost foarte discret atunci când a venit vorba de viața privată. Probabil nici despre divorț nu vorbea daca nu era surprins în compania noii iubite.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *