Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Numai viorile au lipsit pe fundal. Ilie Năstase și-a răsfățat soția, la mare, cu…

S-au cuplat, s-au căsătorit civil anul trecut și au fost la doar un pas să-și spună „Adio”, chiar înainte de nuntă. Cu toate acestea, iată că Ilie Năstase și Ioana Simion au ajuns și în fața altarului și sunt cei mai fericiți acum. Ideile legate de divorț au fost date uitării și nimic nu pare să le mai spulbere iubirea. Nici măcar vântul de la malul mării…

În weekendul trecut, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Ilie Năstase și soția lui, Ioana, pe litoral. Relaxați și deloc interesați de oamenii din jurul lor, cei doi au petrecut câteva zeci de minute bune la o terasă, acolo unde s-au delectat, pe îndelete, cu un șpriț de vară.

Singurei, în „genul programului: romance”, Ilie Năstase și Ioana Simion nu prea au avut nevoie de companie. Doar viorile parcă au lipsit, pe fundal, pentru a întregi tabloul idilic. Timpul pe care îl petrec unul alături de celălalt pare să le sudeze tot mai mult căsnicia care, la un moment dat, a fost pe marginea prăpastiei.

Ilie și Ioana Năstase, clipe romantice pe malul mării

(NU RATA: UNDE ÎȘI PETREC LUNA DE MIERE ILIE NĂSTASE ȘI IOANA. IMAGINI DIN DESTINAȚIA ALEASĂ)

Cât pe ce să divorțeze înainte de cununia religioasă?!

Cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana Năstase a făcut o dezvăluire cutremurătoare cu privire la mariajul cu fostul mare tenismen. La momentul respectiv, lucrurile dintre cei doi păreau că nu se mai îndreaptă spre ceea ce își doreau cu adevărat și, mai mult de atât, căsnicia atârna de un fir de ață.

„Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație, când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume. 

Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar, ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea.

El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, spunea Ioana Năstase, la momentul respectiv, despre un posibil divorț dintre ea și Ilie Năstase.

Schimbare spectaculoasă

Ei bine… dar lucrurile nu au mers chiar atât de rău, așa că cei doi s-au împăcat și, la scurt timp după ce au încheiat subiectul legat de divorț, au și ajuns în fața altarului.

Mai mult, acum se pare că fostul mare tenismen este în stare să-i facă brunetei toate plăcerile. Tocmai de aceea, Ilie Năstase i-a cumpărat Ioanei un Bentley superb, în valoare de 240.000 de euro, o adevărată bijuterie pe patru roți!

Ioana Năstase a primit cadou un Bentley de 240.000 de euro

Ilie Năstase și Ioana, nuntă ca în povești

Deși au depus actele de divorț și au fost la un pas să se despartă definitiv, se pare că Ilie Năstase și Ioana Simion se iubesc mai mult ca niciodată! Fostul mare tenismen și aleasa inimii lui au ajuns în fața altarului în luna iunie a acestui an și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Chiar dacă ceremonia a fost una restrânsă, din cauza măsurilor impuse de autorități în această perioadă, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au bucurat de un eveniment extrem de frumos, iar emoțiile au fost și ele la cote maxime. Extrem de fericiți, cei doi s-au fotografiat împreună, iar Ioana a publicat, la momentul respectiv, primele fotografii de la fericitul eveniment, pe contul ei de Facebook. Nașii cuplului au fost nimeni alții decât Ciprian Marica și iubita lui, Ioana.

Ilie și Ioana Năstase, la cununia religioasă

Pentru ziua cea mare, soția lui Ilie Năstase a ales o rochie tip sirenă, mulată și foarte sexy, cu un decolteu generos și cu o trenă impresionantă. Voalul a fost unul lung și drept, machiajul impecabil, iar părul l-a avut prins în coc. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE S-A MUTAT ÎN APARTAMENTUL LUXOS AL SOȚIEI, DE LA MARE: „AM PATRU APARTAMENTE. TOATE CUMPĂRATE DIN BANII MEI”)

Nici fostul tenismen nu s-a lăsat mai prejos. Ilie Năstase a îmbrăcat un costum foarte elegant, cu un sacou cu epoleți, de culoare bleumarin, cu cravată asortată și, bineînțeles, o pereche de ochelari de soare de fițe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *