Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marisa Paloma s-a logodit! Câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii „Bravo, ai stil!” este în culmea fericirii. „Nu mi-a venit să cred”

Câștigătoarea sezonului 2 ”Bravo, ai stil!” este cu un pas mai aproape de căsătorie. Recent, bruneta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că s-a logodit.

Se pare că iubitul Marisei, Liviu Stanciu, și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Fosta concurentă de la „Bravo,ai stil!” nu a stat mult pe gânduri și a spus un mare „Da!”. Imediat după eveniment aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu inelul și a împărtășit bucuria și cu urmăritorii săi. (CITEȘTE ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” I-A SUBTILIZAT “SOȚUL” REGINEI SPRÂNCENELOR ȘI…)

„LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum.

Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitrăită până acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut că port inelul de logodnă. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parcă trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna”, a declarat Marisa Paloma.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu

Marisa se iubește din 2017 cu Liviu Stanciu. Cei doi s-au cunoscut în culisele de la Kanal D, pe vremea când aceasta era concurent în cadrul emisiunii „Bravo, ai Stil!”. De atunci formează un cuplul și lucrurile par să meargă perfect între cei doi. (VEZI ȘI: CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” A DAT “PROBA DE FOC” LA MARE, ÎN COMPANIA UNUI “BOSS” CINEFIL. EA A PURTAT UN VOAL ROZ-IVOIRE, EL UN TRICOU CU…)

Liviu Stanciu a fost VJ la MTV, iar în prezent este realizator de programe la Kanal D. Înainte de Marisa acesta a mai bifat câteva relații cu nume celebre din showbzi. A fost cuplat cu Zayra Tudor, Dana Marijuana, Tania Budi, Ramona Năstase și Cătălina Grama.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *