Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cutremurător! O mamă și-a ucis fiul de 10 ani, drogându-l și punându-i un burete în gură

Caz cutremurător în Marea Britanie! O femeie de 40 de ani este anchetată de polițiști după ce și-a ucis fiul bolnav.

Totul a avut loc în Acton, vestul Londrei, pe data de 16 august. Femeia l-a drogat pe copilul care avea problememedicale cu „pastille de dormit”, apoi i-a băgat un burete în gură ca să nu țipe și l-a legat strâns cu un sutien. După tot a făcut, culmea, mama a sunat la poliție și s-a autodenunțat.

Conform Dailymail, trupul lui Dylan Freeman a fost descoperit la domiciliul familiei din Acton, vestul Londrei, pe 16 august. Mama lui, rusoaica Olga Freeman, a fost acuzată de crimă și a fost arestată până la următoarea apariție la Old Bailey. Femeia de 40 de ani lua antidepresive, care, potrivit polițiștilor, i-au fost administrate și fiului ei care suferă de autism. În ziua când mama băiatului i-a administrat pastilele și l-a legat, l-a informat pe prietenul ei actual despre situația în care se află. Atunci, au sunat la poliție.

O rusoaică și-a ucis fiul de 10 ani, în vestul Londrei

”Dylan avea nevoie de atenție, suferea de autism și sindromul Cohen, vederea era parțial afectată, la fel și mobilitatea și vorbirea”, a mărturisit procurorul de caz, Chinyere Inyama.

Cum a reacționat tatăl copilului

Un purtător de cuvânt al tatălui băiatului a spus că bărbatul se afla în Spania când fiul lui a fost ucis.

„Dylan a fost un copil frumos, luminos, curios și artistic, care i-a plăcut să călătorească, să viziteze galerii de artă și să înoate”, a declarant tatăl copilului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *