Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată Tily Niculae în costum de baie, la 5 luni de când a născut. Fanilor nu le-a venit să creadă. FOTO

Tily Niculae este în culmea fericirii! De 5 luni a adus pe lume un băiețel care a învățat-o ce înseamnă iubirea necondiționată, iar acum, actrița le-a demonstrat fanilor săi cât de repede s-a recuperat după perioada sarcinii. Nu credeți? Ei bine, nici internauților nu le-a venit să creadă cât de bine arată după două sarcini!

La numai 5 luni de când a adus pe lume cel de-al doilea copil, Tily Niculae arată foarte bine și se pare că a scăpat de toate kilogramele pe care le-a adunat în cursul sarcinii.

Mai mult, aceasta și-a luat familia și a plecat în vacanță în Grecia, după care a și postat câteva fotografii pe contul său de Instagram în costum de baie, demonstrând tuturor cât de repede s-a recuperat.

„5 luni in burtica /5 luni pe burtica

Eram insarcinata cu Raducu si plecasem in Dubai de ziua mea.
Inca nu anuntasem sarcina si fusese o plecare cu prietenele mele.
Un avans pentru urmatoarele perioadele cand stiam ca nu aveam cum sa mai plec singura.
Cel putin cat urma sa il alaptez.
Si atunci, ca si acum, o cumintenie de baietel.

La multi ani, pufosel!
Cand ai crescut asa de mare?
De abia mai pot sa te tin in brate si asta este doar inceputul😂.
Te iubim infinit dragostea noastra!” a scris Tily Niculae, pe Instagramul său.

Tily Niculae a născut în plină pandemie

Vedeta a adus pe lume un băiețel în plină epidemie de coronavirus. Deși a avut anumite temeri din cauza situației delicate din ultima vreme, a reușit să treacă peste și atât ea cât și cel mic au fost bine și în afara oricărui pericol. Chiar dacă lucrurile au fost puțin mai complicate, Tily Niculae a reușit să treacă peste cel întâmplate și acum se bucură de noul membru al familiei. Vedeta a povestiy despre întreg procesul prin care a trecut.

„Am încercat să rămân cât mai echilibrată, să nu mă panichez, să înțeleg că e o situație extrem de grea pentru toată lumea și să-mi găsesc resursele necesare astfel încât să rămân focusată pe ceea ce urma să se întâmple, respectiv să nasc. În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo. Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală, pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată. Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului ca să pot ajunge la el. Din momentul în care mi s-a permis să mă ridic, adică din prima zi în cazul meu, nu am cerut ajutor absolut deloc, tocmai ca să fie contactul minim”, a mărturisit Tily Niculae, pentru VIVA!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *