Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ploaia a făcut ravagii în Craiova! Canalizarea a cedat. Străzile au fost inundate, iar maşinile au rămas blocate în apă

Furtunile de luni au făcut ravagii în mai multe zone din țară. Ploile abundente au dus la inundații masive care au blocat orașe întregi. Așa s-a întâmplat și în Craiova, unde apa a inundat străzile.

Din cauza unei ploi torenţiale care a durat mai bine de 30 de minute, circulația rutieră s-a derulat cu dificultate, azi, în pasajul din Bariera Vâlcii, iar mai multe maşini s-au defectat chiar în mijlocul apei. De asemenea, străzile au fost inundate de ape din cauza problemelor de la canalizare.

În Craiova ceastă problemă este una veche și este cunoscut faptul că  la orice ploaie mai serioasă, mai multe zone din oraș sunt acoperite de apă. Canalizarea nu a făcut față nici de această dată. (CITEȘTE ȘI: INUNDAȚII GRAVE ÎN HUNEDOARA. 400 DE GOSPODĂRII SUNT AFECTATE DE PLOILE TORENȚIALE, IAR 240 DE OAMENI AU FOST EVACUAȚI DIN CASE)

Inundații și în Covasna și Brașov

Probleme similare au fost și în Covasna și Brașov. În Covasna, mai multe case au fost inundate, iar pompierii au participat la zeci de intervenții aseară. Situația s-a repetat și în Brașov, unde străzile au fost acoperite de apă. (VEZI ȘI: VIDEO | INUNDAȚII ISTORICE PE RÂUL TIMIȘ! 40.000 DE OAMENI SUNT ÎN PERICOL)

Mai multe case din județul Covasna au fost afectate de ploile torențiale care au căzut luni seară. Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Covasna, ing. Ioan Ilaș, a declarat că probleme mai mari au fost în satul Căpeni, care aparține de Baraolt, unde râul a ieșit pe drum, iar la Aita Mare cel puțin o casă a fost inundată, potrivit ziarului din Covasna Weradio.

Aceeași situație a fost întâlnit și la Brașov, unde traficul rutier a fost dat peste cap, după ce au fost inundate străzile. Mai mult, nici sistemul de captare de la Gara Brașov nu a făcut față, iar apa s-a adunat în intersecție. Probleme au fost și sub pasajul mare de la Triaj.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *