Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Hansi Flick se declara mândru de jucătorii săi și de progresul înregistrat în ultimele luni!

Hansi Flick a reușit alături de Bayern să câștige Liga Campionilor, după ce triumfase în Bundesliga și în Cupa Germaniei, toate în acest sezon.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Bayern a triumfat în Liga Campionilor după 7 ani, în urma unui succes cu Paris Saint-Germain, scor 1-0. A fost prima finală în competiție pentru parizieni, iar Kingsley Coman a marcat unicul gol al partidei, în minutul 59. Bayern a devenit prima echipă din istoria competiției ce câștigă toate meciurie ediției și se apropie de fruntașele trofeelor. Bavarezii au 6 Ligii ale Campionilor, la fel ca Liverpool, AC Milan are 7, iar Real Madrid conduce cu 13 astfel de trofee.

„Sunt mândru de echipă. Atunci când am început în noiembrie (la preluarea funcţiei), eu citeam titluri mari precum: Nu mai este respect pentru Bayern, nu mai este teamă de Bayern. Dezvoltarea acestei echipe în ultimele zece luni a fost senzaţională. Noi am folosit totul în cea mai optimă manieră, inclusiv pauză datorată coronavirusului. Am văzut că Paris era foarte puternică ofensiv, dar noi am jucat cu multă dăruire, cu clasă şi merităm această victorie” a declarat antrenorul lui Bayern.

Bayern are acum în palmares 6 Ligii ale Campionilor

Flick a fost imediat completat de Thomas Muller, unul dintre vetaranii lui Bayern, la 30 de ani. „Este incredibil ceea ce resimţim în acest moment. Noi avem un parcurs extraordinar în spate. Avem impresia că am făcut un drum foarte lung din noiembrie (după concedierea lui Kovac), nu ştiu ce s-a văzut din exterior, dar eu cred că am meritat să câştigăm această finală, pentru modul în care am jucat, dar am avut şi noroc. Însă l-am avut şi pe Manuel Neuer între buturi. Poate nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar prea puţîn contează analiza, am câştigat cupa.” spune Muller.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *