Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunț înfiorător! România va depăși China la numărul de cazuri de COVID-19. Cât de repede se va întâmpla asta și ce predicții sumbre au fost făcute pentru luna viitoare

A fost făcut un anunț înfiorător în legătură cu criza epidemiologică din România! Se pare că țara noastră va depăși China la numărul de cazuri de COVID-19 într-un timp foarte scurt. În plus, specialiștii au făcut predicții sumbre pentru luna viitoare în legătură cu pandemia provocată de apariția virusului mortal SARS-CoV-2.

Citește și: Coronavirus România 25 august. Record de decese în ultimele 24 de ore

România va depăși China la numărul de cazuri de COVID-19

În România, autoritățile au dezvăluit astăzi că alte 1.060 de oameni au contractat maladia rară care a blocat întreaga planetă de luni de zile. Și, după un calcul simplu, descoperim că numărul celor confirmați cu COVID-19 pe teritoriul țării noastre este de 80.390, iar alți 3.367 nu au supraviețuit după ce au primit diagnosticul crunt.

Cifrele victimelor pandemiei din România se aproprie de cele înregistrate în China! Și asta pentru că, potrivit celor mai noi informații furnizate astăzi de oficialii chinezi, în ultimele 24 de ore, au fost depistate pozitiv cu boala ucigașă doar 14 persoane. Astfel, bilanțul celor infectați cu COVID-19 a ajuns la 84.981, iar cel al morților, la 4.634. Nu mai e o noutate pentru nimeni că datele din China sunt manipulate de propaganda Beijingului, dar chiar și așa, situația din țara noastră este din ce în ce mai alarmantă! Pe teritoriul României există populație de 70 de ori mai mică decât a statului în care a apărut noul coronavirus. Câțiva specialiști sunt de părere că țara noastră va depăși China la numărul de îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 în cursul acestei săptămâni, relatează libertatea.ro.

Nu rata: Organizația Mondială a Sănătății, anunțul momentului referitor la COVID-19. Ultimele date despre pandemie nu mai lasă loc de interpretare

Vă reamintim că pe 4 martie, China avea 80.000 de cazuri, iar România înregistra doar câteva. E lesne de înțeles că, în aproape jumătate de an, e imposibil ca medicii chinezi să aibă doar 5.000 de cazuri în plus – ideea e susținută de mai multe voci din lumea medicală de peste hotare. Unii dintre oficialii din țara noastră sunt de părere că, începând de luna viitoare, se vor înregistra și mai multe decese din cauza virusului ucigaș.

Descoperă și: Cine este cea mai tânără victimă făcută de coronavirus din România? A decedat pe patul de spital

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *