Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul crud despre silueta Ozanei Barabancea. Cum arată, în realitate, jurata de la Antenă

Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” s-a tot mândrit, pe Facebook și Instagram, că a ajuns să aibă o siluetă de invidiat, după ce s-a operat la stomac și a urmat un regim drastic. Cu toate acestea, Ozana Barabancea se pare că nu a învins în lupta cu kilogramele în plus, iar adevărul despre silueta artistei a ieșit la iveală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare, care contrazic flagrant postările „slim” ale vedetei. 

În urmă cu ceva timp, vedeta de la Antenă și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, pentru că și-a dorit extrem de mult să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență. A reușit performanța de a scăpa de aproximativ 55 de kilograme, dar se pare că a fost doar o bătălie din războiul acerb pe care îl duce pentru silueta de vis. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” pare să nu câștige, cel puțin deocamdată, această luptă, iar, în consecință, a recurs la tot felul de artificii atunci când și-a postat imagini în mediul online. (CITEȘTE ȘI: OZANA BARABANCEA, HĂRȚUITĂ PE INTERNET! ARTISTA A CERUT AJUTORUL POLIȚIȘTILOR)

Realitate vs internet

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ozana Barbancea în parcarea unui centru comercial din zona de nord a Capitalei. Echipată corespunzător, de pandemie, că doar s-a luptat în mod direct cu coronavirusul, vedeta și-a asortat masca cu ținuta.

Ozana Barabancea a ales o ținută complet neagră și largă, de natură să mascheze, pe cât posibil, faptul că a cam pierdut lupta cu kilogramele. Vorbind la telefon, vedeta s-a îndreptat agale spre un magazin de cosmetice din mall.

Așa arată Ozana Barabancea fără Photoshop

După cea mai recentă apariție publică a vedetei, nu rămâne altceva de făcut decât să vă lăsăm pe dumneavoastră, dragi cititori, să sesizați diferențele între Instragram și realitate. (NU RATA: OZANA BARABANCEA A RĂBUFNIT! CE MESAJ LE-A TRANSMIS ARTISTA CÂRCOTAȘILOR DIN MEDIUL ONLINE. „SEMNEZ EU, PĂCĂTOASA…”)

Instagram vs Realitate

Așteptăm părerile dumneavoastră pe celebra adresă pont@cancan.ro, dar și pe direct pe WhatsApp.

Instragram vs Realitate

Ironizată după ce a făcut exces de Photoshop

Urmăritorii Ozanei Barabancea au reacționat după ce vedeta Antenei 1 a postat pe contul ei de Instagram o fotografie mult prea modificată. Mai exact, Ozana Barabancea a făcut exces de Photoshop și FaceApp și și-a modificat extrem de mult trăsăturile feței. Atât de mult, încât cea din fotografie nici măcar nu mai semăna cu ea. (NU RATA: OZANA BARABANCEA, INFECTATĂ CU NOUL CORONAVIRUS: “A INTRAT ÎN CONTACT CU MARCEL PAVEL ȘI…” + PRIMA DECLARAȚIE A ARTISTEI)

„Casper, tu ești? / Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”. Fac referire strict la această fotografie, fără faceapp era perfect 🙂 / Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea să zboare 😂😂 / Mai ușor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic să te iubesti si să te arăți exact așa cum esti tu pentru ca esti FRUMOASĂ fără faceapp️ / Zici că e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? 😂😂😂 / Ai înnebunit și tu cu photoshopul 🤣🤣🤣doamne 🤣🤣🤣 / Doamne, te vezi Chucky / 🤣🤣🤣🤣asa edit… nu te mai edita ca nu ai o limită, se vede😂”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ozana Barabancea, după ce a postat fotografia cu pricina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *