Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sexy-“Libelula” a zburdat la mare fără Speak, chiar și “înlănțuită”! Cum și-a “împodobit” iubita cântărețului mijlocul și gleznele

Sexy-“Libelula” și-a petrecut la mare weekendul care tocmai s-a încheiat, dar fără logodnicul ei, Speak. Iar când a apărut pe una dintre plajele din nordul stațiunii Mamaia a făcut senzație. Puțini au fost bărbații care s-au putut abține să nu se uite la trupul de zeiță al cântăreței… Iar cei care nu au rezistat acestei “tentații” au admirat-o din cap până în picioare și au remarcat, fără discuție, cum și-a “împodobit” mijlocul și gleznele. CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu pozițiile de infarct „adoptate” de „Libelula” pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre .

(Citește și: Iubita lui Speak nu a scăpat de bisturiul esteticianului. La ce intervenții a apelat Ștefania, pentru a arăta ca o divă)

Cântăreața Ștefania, escapadă pe litoral fără logodnicul ei, Speak

„Libelula”, pe numele din buletin Cristina Ștefania Codreanu, a dat Bucureștiul pe Mamaia timp de două zile, iar, în escapada de pe litoralul românesc, a fost însoțită de o prietenă. Aflată la peste 200 de kilometri de bărbatul iubit, vedeta a profitat și s-a relaxat toată ziua la soare, dornică să își contureze și mai mult bronzul. După cum puteți vedea în fotografiile realizate de CANCAN.RO, cântăreața de 24 de ani a ales un costum de baie din două piese, care are o croială sexy. Fiecare mișcare i-a fost “monitorizată” de reprezentanții sexului tare aflați în apropierea sezlongului ei. Deși razele soarelui au fost puternice, bruneta nu a renunțat la brățările de la mână, de la picioare, la lanțul din jurul taliei ori la inele. În galeria foto a articolului puteți vedea o adevărată „colecție” de imagini incitante cu partenera lui Speak.

(Nu rata: Speak și Ștefania, victimele unei farse de zile mari! Cum și-au găsit mașina? “Nici nu știu să o deschid…A început un război”)

Cântăreața Ștefania a făcut furori pe una dintre plajele din Mamaia preferate de milionari © CANCAN.RO
Ștefania a făcut furori pe una dintre plajele din Mamaia preferate de milionari © CANCAN.RO

(Descoperă și: Speak n-a mai rezistat și a răbufnit pe Instagram: “COVID există!”)

Ștefania și Speak își organizează nunta visurilor lor

Ștefan Sprianu, așa cum se numește Speak în acte, a cerut-o de soție pe carismatica artistă în timpul competiției “Asia Express – Drumul comorilor”, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. În prezent, ei își organizează nunta mult-visată, care va avea loc peste un an.

“Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e OK să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a declarat frumoasa artistă într-un interviu, în urmă cu două luni, pentru Antena 1.

Cei doi artiști s-au numărat printre concurenții de la “Asia Express – Drumul comorilor” și au ajuns până în finala emisiunii de la Antena 1 © Facebook
Cei doi artiști s-au numărat printre concurenții de la “Asia Express – Drumul comorilor” și au ajuns până în finala emisiunii de la Antena 1 © Facebook

(Află și: I-am făcut calculul! Câți bani face Ștefania, iubita lui Speak, din YouTube)

Sorin Bontea și soția lui, nași de cununie pentru Ștefania și Speak

“În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au dezvăluit apropiați ai tânărului cuplu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *