Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noi informații despre dictatorul Kim Jong-Un! Liderul se află în comă. Declarațiile surprinzătoare ale unui diplomat sud-coreean

Noi informații au ieșit la iveală despre liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Se pare că acesta se află în comă de câteva luni.

Mai mult, această veste este certificată și de faptul că acesta a luat decizia de a delega o parte din putere asistenţilor săi. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de un consilier al fostului preşedinte sud-coreean. (CITEȘTE ȘI: DENNIS RODMAN VORBEȘTE DESPRE PRESUPUSA MOARTE A LUI KIM JONG-UN. DECLARAȚII ȘOCANTE: „DACĂ O VEDEM PE SORA LUI LA TV, CEVA NU E ÎN ORDINE”)

Conform spuselor acestuia, agenţia de spionaj din Seul i-a informat pe parlamentari într-o şedinţă cu uşile închise cu privire la un nou sistem de guvernare pe care Kim pare să îl fi creat. Acesta a împărțit autoritatea şi responsabilitatea cu câţiva dintre cei mai de încredere oameni ai săi.

Astfel, într-o postare pe reţelele de socializare, fostul şef al Biroului de Monitorizare a Afacerilor de stat, care a afirmat că dictatorul ar fi în comă, a declarat că niciun lider din Coreea de Nord nu va încredinţa vreuna dintre atribuţiile sale unei alte persoane, decât dacă este prea bolnav pentru a guverna.

Kim Jong-Un este în comă de câteva luni

Mai mult, Chang Song-min, consilier al fostului preşedinte sud-coreean, a susținut că are informaţii de la o sursă din China, potrivit cărora liderul nord-coreean este în comă de câteva lui. Iar toate fotografiile cu acesta lansate de Coreea de Nord în ultimele luni au fost false. (VEZI ȘI: BREAKING. ADEVĂRUL DESPRE KIM JONG-UN, DUPĂ CE MOARTEA LUI A FOST DEZMINȚITĂ. CUM SE SIMTE, DE FAPT, LIDERUL DE LA PHENIAN)

„Este în comă, dar viaţa lui nu s-a încheiat. Nu s-a format o structură de succesiune completă, astfel încât Kim Yo-jong este scoasă în prim-plan, deoarece vidul nu poate fi menţinut pentru o perioadă îndelungată”, a declarat Chang, potrivit Mediafax.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *