Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete în genunchi la plajă. Pe ce locuri se clasează Emily Burghelea, Florentina Raiciu, Delia și Andreea Bănică

CANCAN.RO vă prezintă un nou top de senzație, 30 sexy-vedete în genunchi la plajă. Sunt multe nume sonore, printre care Delia, Florentina Raiciu, Andreea Bănică ori Emily Burghelea, iar galeria foto pe care o puteți admira în exclusivitate este dovada clară că niciuna dintre cele 30 de competitoare nu merita să lipsească. Atenție, imagini interzise minorilor!

”Ochii văd, inima cere…”, cântau băieții de la Body&Soul pe vremuri, atunci când, cu ochii mari pe plaja de la Mamaia, au dat drumul la inspirație. Hit-ul verii a fost melodia ”Super femei”, iar CANCAN.RO vă prezintă, 20 de ani mai târziu, un TOP 30 al divelor ce s-ar fi mulat perfect pe versurile nu prea complicate, dar cu impact la tineretul scăpat în libertate, ale celor cinci băieți care au încercat marea cu degetul în anii ’90.

Floarea showbiz-ului românesc e în genunchi! La propriu. Fetele, trase prin inel, ”pozează” pe plajele încinse ale litoralului nostru în cele mai sexy poziții. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 SEXY-VEDETE LA DUȘ PE PLAJĂ. PE CE LOCURI “SE BAT” COSMINA PĂSĂRIN, LAURETTE, RALUKA SAU RUBY)

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, într-o poziție interzisă minorilor

TOP 30 dive în genunchi pe plajă. Emily Burghelea, poziție interzisă minorilor

În topul alcătuit de CANCAN.RO a apărut o nouă ”piesă”, Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea Antenei 1, Acces Direct. Odată cu declanșarea disputei din trustul cu pricina, când și-a dat demisia, Emily a regăsit plăcerea de a se ocupa și de ea. Așa că direct în ”valul” vacanțelor s-a aruncat, iar de aici a ieșit… nominalizarea. E în top, ba chiar se ține bine. Iar una dintre pozițiile filmate de vigilenții nostri paparazzi te dă pe spate. În genunchi, mult aplecată, în apă! Imagine pe care nu ai cum s-o uiți repede.

(NU RATA: TOP 40 SEXY-VEDETE „CU PICIOARELE-N TAVAN”. ÎN CE POZIȚII AU PUTUT SĂ “POZEZE” LORA, ANDREEA BĂLAN, IOANA FILIMON ORI BIANCA DRĂGUȘANU)

Și nu e nici pe departe totul. Am vorbit doar despre o ”sirenă” din 30! Pe turnantă vin, și tot vin. Loredana Chivu e, ca de obicei, îndrăgostită de podium. Nu există top care să nu o primească la vârf. Fotografiile pe care vi le prezentăm în galerie nu mint deloc. Flore Salalidis? Ce posterior obraznic prezintă ea, fără să știe (oare?), în timp ce îngenunchează pe șezlong. La fel, Rellys Tonu, dar nici Brigitte nu se lasă mai prejos!

Locul 1? Galeria foto nu trădează! Chiar merită. La câte a făcut ea pe rețelele de socializare în ultimul timp, cum și-a înnebunit fanii, cum i-a isterizat? E piesă de piesă. Iar dacă o mai prinzi și în genunchi, ai scris istorie! Gluma ca gluma, dar a venit momentul imaginilor: începe spectacolul! Atenție, nu lipsesc din peisaj Bianca Drăgușanu, Anna Lesko, Crina Abrudan, Andreea Bănică, Roxana Vancea, Delia Matache, Alina Crișan, Inna sau Andreea Mantea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *