Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Propunere indecentă pentru Antonia: ”Cinci minute, te rog!”

Antonia i-a înnebunit, încă o dată, pe fani printr-o postare fierbinte pe Instagram! Ba chiar unul dintre cei care o urmăresc atent pe artistă nu a mai rezistat și i-a făcut propunerea: ”Vii în privat frumusețe? 5 minute, te rog”.

CITEȘTE ȘI: ALEXIA ERAM, JIGNIRE SUBTILĂ PENTRU ANTONIA? CE A FĂCUT FIICA ANDREEI ESCA

Pozele pe care Antonia le ”aruncă” pe rețelele de socializare sunt savurate de fanii ei, care nici nu mai au puterea unui lung comentariu, rezumându-se, de cele mai multe ori, la simplul ”Superbă!” Oamenii au dreptate, pentru că soția lui Alex Velea este de o frumusețe rară, unde mai pui corpul perfect, pe care și-l lucrează, sârguincios, la sală.

Unul dintre admiratorii cântăreței a îndrăznit mai mult, chiar dacă nodul în gât i s-a pus, probabil, după cele câteva cuvinte inserate în dreptul unei fotografii magice a Antoniei, pe nisip, la mare. A fost propunerea care, cu siguranță, l-a scos din sărite pe Alex Velea. ”Vii în privat, frumusețe? Cinci minute, te rog”, i-a scris admiratorul, dar răspunsul nu-l va primi niciodată.

De altfel, Antonia nu se omoară să le dea replici, bune sau rele, celor care îi comentează postările. Fapt remarcat chiar de către unul dintre admiratorii ei: ”Răspunzi la comentarii?”

Cum își menține Antonia silueta?

Arată bestial, dar formele nu au apărut peste noapte! Antonia a dezvăluit ce face pentru a arăta trăsnet. „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță dimineața și apoi mergem la sală”, dezvăluia Antonia, pentru VIVA!

NU RATA: TOP 30 VEDETE CARE SE HÂRJONESC ÎN APĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. CE LOCURI OCUPĂ RAMONA OLARU, ANTONIA ORI GINA PISTOL ÎNTRE “REGINELE SPLASH-URILOR”

Antonia are și o dietă echilibrată. „Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a spus Antonia.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *