Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta vedetă de la Ferma, sport “periculos” în parc. În sutien și cu pantaloni mulați, Otniela și-a demonstrat mobilitatea și…

Aleile umbroase au pus-o în valoare la fel de mult ca valurile mării! Fosta vedetă de la Ferma a făcut sport “periculos” într-un parc din Capitală. Decoltată și mulată, Otniela și-a demonstrat mobilitatea și a atras privirile tuturor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare.

După ce, zilele trecute, a făcut ravagii pe litoral, campioana momentelor ”+18” din show-ul de la PRO TV a recidivat. Decoltată și mulată, Otniela Sandu a făcut sport pe aleile umbroase dintr-un parc. (NU RATA: CAMPIOANA MOMENTELOR “+18” DE LA FERMA A “RECIDIVAT” ÎN VALURILE ÎNSPUMATE)

Pentru că un corp răvășitor se întreține cu multă muncă, fosta participantă de la ”Ferma” trage din greu ca să-și păstreze formele bine definite. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Otniela Sandu într-un parc  din Capitală.

A tras din greu la antrenament

Cu o bustieră extrem de decoltată, ce-i punea în valoare „dotările” generoase și cu o pereche de colanți extrem de mulați, Otniela Sandu n-a putut trece neobservată pe alei. Pusă serios pe treabă, campioana momentelor ”+18” din show-ul de la PRO TV nu a pierdut vremea și a tras din greu.

Otniela și-a demonstrat mobilitatea pe aleile umbroase

După câteva ture de parc, sexoasa vedetă și-a demonstrat mobilitatea și, cu mișcările ei, a reușit să încingă imaginația reprezentanților sexului tare care se aflau prin zonă. (VEZI ȘI: CINE ESTE OTNIELA SANDU, CEA MAI SEXY JUCĂTOARE DE POKER DIN ROMÂNIA?!)

Otniela s-a antrenat cu simț de răspundere

Super-pricepută în toate!

Otniela Sandu a fost supranumită Shakira pe platourile de filmare ale show-ului “Ferma. Un nou început”, care a rulat în grila de programe de la PRO TV anul trecut. Recent, ea și-a deschis ușa casei pentru o echipă de jurnaliști de la verdict.ro și a prezentat dressingul uriaș, dar mai ales colorat pe care îl are. În timpul mărturisirilor, vedeta a spus că își recondiționează unele dintre hainele pe care le are și că unele dintre articolele vestimentare – pe care încă le poartă – le-a cumpărat în timpul liceului. (NU RATA: OTNIELA L-A FLITUIT LA UN PARTY DIN LUMEA BUNĂ PE EX-IUBITUL CELEBRU AL ANDREEI RAICU!)

“Nu aș spune că sunt o împătimită a shopping-ului, cu toate că cine intră în camera mea zice: «Uau!». Pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva. Nu la toate piesele fac asta, dar am piese pe care le reciclez, ca să zic așa.

Cred că stilul ține foarte mult de personalitatea pe care o ai. Nu pot să spun că aș avea niște ingrediente, merg pe ideea că trebuie să te simți bine. Dacă ai un tricou, nu știu, și îl porți cum trebuie să îl porți, îl desfaci, lași un umăr (n.r.: gol)… atitudinea aia schimbă tot! Poți să ai toate hainele, toate brandurile din lume, dacă nu te simți tu bine și nu știi să porți haina și te poartă haina pe tine, mi se pare că nu… De fapt, stilul ești tu, nu, haina. Nu îți face stilul haina (…)”, a declarat Otniela pentru verdict.ro.

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își dorește să aprofundeze cât mai mult acest domeniu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *