Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emily s-a spânzurat! Cum a ucis-o pandemia de coronavirus, deși nu era infectată! ”Nu a putut suporta că…”

Tragedie în sânul unei familii care ducea o viață așa cum și-o dorise! Fata de 19 ani s-a sinucis. Și-a pus ștreangul de gât a spus adio vieții. Totul a plecat de la pandemia de coronavirus, care a izolat-o și i-a făcut praf psihicul. De aceea a recurs la sinucidere.

CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ALE UNEIA DINTRE SURORILE LUI ANDREI, TÂNĂRUL CARE S-A SINUCIS DIN DRAGOSTE: “NU ȘTIU DACĂ SĂ MAI CRED ÎN DUMNEZEU”

Emily Owen, tânăra de 19 ani din Marea Britanie, a fost găsită spânzurată de către mama și sora ei, în locuința din Shouldham, Norfolk. Familia decisese să se autoizoleze, deoarece una dintre surorile tinerei începuse să tușească. Timothy Owen, tatăl tinerei care avea să moară la spital, la patru zile după ce se spânzurase, a spus că, înainte de startul pandemiei de coronavirus, fata lui era entuziasmată pentru un nou început, deoarece întreaga familie plănuia să se mute în Cornwall, scrie antena1.ro.

Emily s-a spânzurat! Cum a ucis-o pandemia de coronavirus, deși nu era infectată!

Picătura care a umplut paharul nefericitei Emily a fost în dimineața în care a vrut să facă o plimbare cu mașina. I s-a transmis că nu are voie, pentru că familia ei era în izolare. „Nu a putut suporta faptul că lumea ei se micșora, planurile erau anulate, iar ea era blocată în casă. A îngrozit-o acest lucru”, a dezvăluit una dintre surorile fetei care și-a luat viața.

„Emily era distractivă, plină de energie, veselă, dar puțini oameni din viața ei au știut ce lupte dădea ea, de fapt, în mintea ei. Nu a vrut să știe nimeni, dar a fost diagnosticată cu autism funcțional. Dădea o luptă zilnică pentru a se conforma normelor sociale”, a transmis familia fetei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *