Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gafă de proporții. Ce au făcut dâmbovițenii cu dispozitivul pentru dezinfactat din primul mall deschis în județ. FOTO VIRAL

Dâmbovița are de săptămâna aceasta primul mall din județ, la Târgoviște. Localnicii și nu numai s-au grăbit să își facă încă de la inaugurare cumpărăturile și să profite de reduceri. Au uitat însă de bunul simț și de educație.

Citește și: Fanii chiar nu se așteptau la grozăvia asta! Vulpița a comis-o din nou. Cum a apărut îmbrăcată la piscină. FOTO

Această fotografie a devenit virală în doar câteva ore. Reprezentanții centrului comercial au avut grijă să respecte normele impuse de pandemie, așa că au montat peste tot dispozitive cu dezinfectant pentru mâine. Din neștiință sau pur și simplu din ignoranță, mai mulți clienți au transformat dispozitivul în coș de gunoi.

Imaginea care a stârnit controverse

Deși pe aparat apare scris scopul și tot ce ar fi trebuit să facă ar fi fost să introducă mâna în orificiu pentru a primi dezinfectant, oamenii l-au umplut cu pet-uri până la refuz, iar când gunoaiele nu au mai încăput, le-am aruncat direct pe jos. Un client a făcut fotografia și a postat-o pe rețelele de socializare. În câteva pre a strâns mii de share-uri și comentarii.

Povestea bizară din satul Boteni

În urmă cu trei zile, un bărbat din Dâmbovița a sunat la 112 și a reclamat că un vecin a dat buzna peste iubita lui, chiar în dormitor. Până la sosirea poliției, proprietarul casei a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit pe individul care îi agresase iubita.

Culmea, bărbatul spune că vecina, cu 16 ani mai mare decât el, ar fi acceptat de bunăvoie avansurile sale pentru că ar fi avut o relație.

„El când a venit așa, s-a suit grămadă pe mine așa, eu m-am uitat așa! Ce cauți, măi băiatule, la mine? Am început să țip rău de tot, lătrau câinii odată cu mine”, a spus femeia, scrie știrileprotv.ro. Aceasta a mai declarat că se uita la un film indian pe tabletă când vecinul a intrat deodată în dormitorul său.

„M-am uitat sub ochii lui”

„M-am trezit cu el grămadă pe mine, pe burtă. M-am uitat sub ochii lui, am zis că fac infarct, că mor! Când mă uit la el, băi, băiatule, ce cauți tu? Tu ai confundat femeile! Băi, băiatule, dă-te jos, l-am mușcat, după aceea am dat cu picioarele”, a spus femeia.

Proprietarul casei spune că a rămas șocat când a venit și și-a auzit concubina urlând: „Am pus mana pe un ciomag, am intrat în casă și l-am lovit. Astea chiar sunt o răzbunare mai veche”. 

Nu rata: Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ultima imagine postată pe Instagram este senzațională. FOTO

Un echipaj de poliție a venit la fața locului, după un apel la 112, iar pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu. Cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-au derulat întâmplările continuă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *