Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emily Burghelea a ieșit la masă cu un hairstylist celebru. “Am avut propuneri de colaborări mari, dar…”

În urmă cu două luni, Emily Burghelea şi-a dat demisia, în direct, de la Antena 1, după ce a făcut o dezvăluire „interzisă” publicului, iar, de atunci, se străduiește să își pună ordine în carieră. Deși ar fi primit oferte serioase, acestea s-ar fi volatilizat între timp. Dar Emily nu disperă, dimpotrivă, e foarte optimistă. CANCAN.RO a întâlnit-o, recent, într-o formă de zile mari.

În cursul zilei de miercuri, fosta asistentă de la Acces Direct a luat masa, la un restaurant, cu hairstylistul Adi Constantin, unul dintre cei mai cunoscuți „artiști ai părului din țară”. Contactată de CANCAN.RO, Emily a acceptat să dezvăluie „secretul” din spatele întâlnirii. (VEZI ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE EMILY BURGHELEA, ASISTENTĂ DEMISIONARĂ DE LA ACCES DIRECT ŞI STARUL MALUMA)

Cei doi abia ieșiseră din restaurant

Aparent, Emily s-a dus la Adi Constantin ca să o aranjeze pentru o ședință foto pe care urma să o aibă în aceeași zi:  „După ce m-am coafat, am făcut o scurtă oprire la un bistro. Am mâncat ceva repede și am fugit spre ședința foto”, a declarat blonda.

Drept dovadă că nu o duce deloc rău după ce și-a dat demisia, Emily și-a luat cele mai scumpe haine pentru ședința foto, la care a asortat o geantă Gucci Marmont Velvet care, conform site-urilor de specialitate, valorează aproximativ 1.500 de euro.

Emily și Adi după ce au părăsit restaurantul. Fosta asistentă de la Acces Direct și-a asortat la ținuta elegantă o geantă Gucci Marmont Velvet, de 1.500 de euro

„Vreau să cred că am nimerit eu prost!”

Emily ne-a mai vorbit și despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa, televiziunea. „Am ajuns în televiziune și am renunțat pentru că nu am putut să fac toate compromisurile care mi s-au cerut! Vreau să cred totuși că nu este peste tot la fel! Vreau să cred că am nimerit eu prost! Poate Acces Direct o să mă bântuie de acum încolo, poate o să își bage coada și poate or să îmi pună bețe în roate… Dar chiar și așa… Tot nu îmi pare rău pentru ce am făcut! La 21 de ani le-am dat o lecție.

Mi-am dat demisia în direct. Generației noi nu i se poate închide gura așa ușor. Am avut propuneri de colaborări mari, chiar foarte mari însă după ce s-au făcut mai multe ședințe…. Acestea au picat. La început păreau foarte sigure. Stau și mă întreb… Oare de ce? Chiar nu pot să înțeleg. Om trăi și om vedea ce o să fie! Visul meu de când eram mică este să lucrez în televiziune. Sunt bună la asta și sper că Dumnezeu nu o să mă lase să stau pe bară prea mult!” (CITEȘTE ȘI: CUM S-AU INFECTAT CEI DOI SOȚI DIN BLĂGEȘTI CU COVID-19)

Cine este Adi Constantin

Adi Constantin a știut încă din adolescență ce vrea să facă pe viitor, și anume să devină Master Hair stylist, specializat în țări străine, precum și critic de beauty.

Hairstylistul Adi Constantin are o poveste impresionantă de viață. Coafează de la 15 ani și s-a specializat tocmai în Dubai. A făcut multe studii de styling în străinătate, ani buni, până să ajungă să colaboreze cu vedete renumite din showbiz-ul românesc, în special.

La doar 15 ani, celebrul critic a început primul curs de coafor în Olanda, țară unde mama lui îl dusese. După ani de trăit în Olanda, Adi s-a reîntors pentru o scurtă perioadă de timp în România. Tânărul a aflat că tatăl lui, cu care nu avea o legătură prea strânsă, s-a stins din viață.

El este Adi Constantin

La scurt timp după ce și-a înmormântat părintele, Adi a plecat în Marea Britanie, pentru un an. Acolo a lucrat alături de o echipă profesionistă, specializată pe Bridal Look, potrivit Ciao.ro.

Mai apoi, Adi a plecat la Milano, la o prietenă veche din orașul lui natal, Oradea. „Încurajat de aceasta, mi-am depus CV-ul la lanțul de saloane de lux Jean Louis Davis sau Jean Claude Biguine, respectiv Aldo Coppola, unde, spre surprinderea mea, obțin oportunitatea de a fi angajat, după probele date, în acest lanț luxos. Aici am urmat specializări timp de trei ani aproape, multe cursuri de colorist. Mai apoi am urmat și o faimoasă academie italiană de coafuri speciale și, pasiunea mea, extensiile naturale”, spunea Adi Constantin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *