Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

E surpriza momentului! “Prințișorul taxiurilor” va deveni tătic. “Vreau doar să…”

Veste mare pentru unul dintre cei mai controversați crai de Dorobanți. ”Prințișorul taxiurilor” se pregătește pentru cel mai important rol din viața lui. Alexandra, sexoasa șatenă care l-a scos din ”joc”, o să-i ofere tânărului primul moștenitor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele declarații ale viitorului tătic, după ce a aflat „bomba”.

De aproximativ trei luni, Ștefan Manolache a fost scos din „joc”  de o sexoasă șatenă. După mai multe relații tumultuoase, Alexandra pare că a reușit imposibilul și l-a adus pe drumul cel bun pe ”Prințișorul taxiurilor”. (CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN MANOLACHE S-A COMBINAT CU O SEXY-ȘATENĂ ȘI…)

Tânărul a primit poate cea mai minunată veste din viața lui. Sexy-șatena alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste este însărcinată.

Ștefan Manolache și Alexandra vor deveni părinți de fetiță

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Ștefan Manolache a vorbit, în exclusivitate, despre marele eveniment din familia lui. Mai mult, ”Prințișorul taxiurilor” ne-a dezvăluit că o să fie tată de fetiță și că deja a stabilit, împreună cu iubita lui, numele micuței. (NU RATA: “EX”-UL ANDREEI ANTONESCU I-A DECLARAT RĂZBOI LUI ABI TALENT)

”E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, a declarat Ștefan Manolache, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iubita lui Ștefan Manolache e însărcinată

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp. (NU RATA: VIOREL STEGARU S-A ANGAJAT! CUM ÎL POȚI VEDEA PE SOȚUL VULPIȚEI DE LA ACCES DIRECT, CHIAR LA UȘA CASEI TALE)

“(…) vreau să vă spun că am fost înşelată. Eu sunt foarte conştientă de faptul că multe dintre lucrurile frumoase care mi se întâmplă sunt datorită vouă, celor care mă urmăriţi, şi ştiu că sunteţi curioşi, aşa de fel, aşa că astăzi m-am gândit să vă spun nişte chestii. Este un sentiment nou pentru mine pentru că nu mi s-a mai întâmplat sau, cel puţin, nu am aflat până acum.

Mi se pare că atunci când înşeli un om, s-o faci cu cap, să nu afle, pentru că, na, se mai întâmplă, dar dacă nu afli, eşti super Zen şi n-ai nicio treabă. Dar când afli şi vezi videouri şi poze şi te şochezi aşa… Fiecare îşi creează ce imagine vrea el, din păcate am o imagine aici în cap pe care nu pot să mi-o şterg deocamdată şi care mă scârbeşte, aşa, mă face să regret tot”, mărturisea Ioana Grama prietenilor virtuali.

”Prințișorul taxiurilor” va deveni tătic

Probleme cu legea

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Un alt eveniment neplăcut pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar tânărul a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire. Surprinzător, după ce a fost condamnat, Ștefan Manolache ar fi vrut să iasă din ţară, dar a fost oprit în vamă de poliţiştii de frontieră, care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi a fost condus la sediul IPJ pentru audieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *