Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Pop, decizie fulger după ce a fost blamată de români: a fugit din țară să…

Bianca Pop a simțit nevoia de o perioadă de relaxare, după nenumărate scandaluri în care a fost implicată și pe care le-a viralizat chiar ea prin intervențiile live de pe Facebook. Bruneta a plecat într-o binemeritată vacanță în afara României.

Bianca Pop a plecat în vacanță alturi de noul iubit bogat. „Am ajuns și la Valencia! Bau, bau, hau, hau, mau, mau!”, a exclamat fericită Bianca Pop pe Instagram, după ce a ajuns în Spania.

Bruneta le-a arătat fanilor la secțiunea de Instastory cât de bine o duce în Valencia. Ispita le-a arătat prietenilor priveliștea din hotelul în care este cazată. Bianca Pop se pare că va petrece multe zile de relaxare în Spania.

Bianca Pop urmează să lanseze o piesă

Bianca Pop urmează să lanseze o melodie săptămâna viitoare, iar videoclipul l-a filmat de curând în ipostaze incendiare.

Ispita a postat mai multe imagini cu ea de la studioul unde a înregistrat 5 piese, acum focoasa ispită a publicat un videoclip din culisele primei piese.

În timp ce pe fundal se aude vocea Biancăi, cântând o piesă de dragoste, vedeta ”hau-hau mau-mau” se lăsa filmată într-un duș, prin petale de trandafiri, cu un pahar de vin roșu în mână. Bianca Pop își exterioriza durerea, videoclipul melodiei de dragoste afișând-o îngenunchiată, pe podeaua băii, cu părul ud și îmbrăcată extrem de sexy, cu o simplă rochie albă ce se mula pe corpul ei.

”Oare ce-aș face dacă te-aș pierde într-o zi? Cu cine te-aș înlocui? Cum ar decurge fără tine viața mea?Ce-aș face eu în lipsa ta?”au fost versurile pe care le-am putut auzi, din videoclipul postat de Bianca Pop.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *