Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Esca, întâlnire emoționantă cu tatăl ei, după ce a avut COVID-19

Andreea Esca s-a vindecat de COVID-19 în urmă cu aproape o lună, iar acum se află în concediu. A părăsit Capitala și și-a vizitat tatăl, zilele trecute, alături de care a mers pe albia unui râu pentru o acțiune de protejare a mediului. Cei doi au strâns peturile și alte resturi aruncate aiurea.

CITEȘTE ȘI: UNDE SE RELAXEAZĂ ANDREEA ESCA, DUPĂ CE S-A VINDECAT DE CORONAVIRUS

”Am strâns cu tata (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți pampers’, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care arunca toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?”, a scris Andreea Esca pe Facebook, unde a postat și imaginile sugestive.

Ce spunea, de curând, Andreea Esca depre tatăl ei? ”Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei pentru că  îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, alături de tatăl de 82 de ani. Reacția fanilor

Fanii prezentatoarei știrilor de la Pro TV au reacționat la postarea vedetei. ”Unii nu se pot numi „oameni” . La noi replica este: asa fac si altii, de ce eu sa fac altfel. Ce ma intereseaza pe mine de ce va fi maine. Acum, daca eu vreau sa arunc, arunc. Daca s-ar da amenzi, sa vedem daca s-ar mai arunca orice, oriunde si oricand. HAi sa ne trezim la realitate. Sa ridicam hartia de pe jos, sa luam petul de marginea apei si sa vociferam la cei care arunca gunoiul aiurea. Unu, doi, sa facem scandal si poate va aparea simtul civic”, ”Raspuns: in mintea unui om care arunca orice intr-o apa curgatoare de munte sau oriunde in natura este VID”, ”Și mai trist este că încă nu am învățat nimic bun în ultimii 30 de ani, iar acest dezastru va continua și cu noile generații! Trist, dar adevărat!”, sunt câteva replici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *