Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Gabor, evacuată dintr-un apartament de pe Calea Victoriei?! La mijloc e vorba de o datorie de…

Cu toate că este stabilită peste Ocean de 9 ani, Monica Gabor bifează performanța de a fi la un pas de evacuare dintr-un apartament aflat în Capitală, pe Calea Victoriei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile incredibile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de situația mai puțin plăcută cu care se confruntă Monica Gabor. Deși s-a stabilit în America din 2011, Monica Gabor este parte într-un proces în care magistrații sunt chemați să constate inexistența dreptului său de folosință asupra unui spațiu situat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei. (NU RATA: SINGURELE IMAGINI DE LA MORMÂNTUL TATĂLUI SURORILOR GABOR + CE MESAJ SFÂȘIETOR I-AU SCRIS FIICELE LUI PE COROANĂ)

Este invocată o datorie de aproape 3.500 de euro

Potrivit unor surse  D.A.S. proprietarii imobilului în care Monica Gabor și-a înregistrat sediul social al unei firme pe care o deține în București au cerut, în instanță, încetarea dreptului de folosință. Proprietarii au arătat în fața instanței că respectivul contract cu firma deținută de Monica Gabor s-a semnat în anul 2006, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii, dar în fapt nu ar fi fost niciodată prelungit.

Mai mult, proprietarii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu efectiv de 3.346 de euro. Cei care dețin imobilul au susținut că n-ar fi putut închiria spațiul pentru că potențialii chiriași nu aveau posibilitatea înregistrării altei firme în respectivul imobil, deoarece acolo figura sediul social al firmei deținute de Monica Gabor. (VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU CALCĂ PE URMELE MONICĂI GABOR?! ȘI-A LUAT ȘOFER TINEREL ȘI A DEVENIT “BONĂ” PENTRU…)

Monica Gabor, ”evacuată” intr-un imobil din București?!

Familia Gabor, lovită de necazuri

În urmă cu aproximativ două luni, o veste tristă a cutremurat întreg showbiz-ul. La șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții, Veronica, tatăl surorilor Gabor s-a stins fulgerător. Tatăl Ramonei și Monicăi Gabor ar fi suferit un infarct, în timp ce se afla în apartamentul modest din Bacău. Emil Gabor a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta lui soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați. Locul de veci al celor doi a fost cumpărat și ”modernizat”, în urmă cu șapte ani, de fosta doamnă Columbeanu.

În urmă cu aproximativ șapte ani, mama surorilor Gabor a fost ucisă de o stâncă. Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a făcut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță.

„Este de neimaginat”

De aici, excursioniștii s-au oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii. Deodată, o bucată de piatră de sapte kilograme s-a prăbusit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic. Peștera este celebră mai ales pentru că drumul spre ea trece direct pe sub stânci. În același timp, nu este un loc amenajat, în care turiștii să fie feriți de căderile de pietre și nu există nici plase de siguranță.

”Nu s-a auzit absolut nimic înainte, niciun zgomot care să ne avertizeze. Puteam să fim lovite oricare dintre noi. Nu ne vine să credem, mai ales că pe mine m-au lovit pietre de dimensiuni mai mici. Bolovanul acesta a izbit-o în plin, iar ea a căzut imediat. Este de neimaginat așa ceva, nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla”, a povestit la scurt timp de la tragedie una dintre turistele care o însoțea pe Veronica Bulai în excursie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *