Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gafa făcută de Acces Direct în cazul Vulpiței și al lui Viorel! Reacție fără precedent

Un mic sondaj a făcut emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, și atât a trebuit: urmăritorii au luat-o razna, iar reacțiile sunt fără precedent. Întrebarea despre soții Stegaru (Viorel și Vulpița) nu a avut, deloc, efectul dorit.

CITEȘTE ȘI: VIOREL STEGARU, SPERIAT DE FAPTUL CĂ AR PUTEA APĂREA ȘI ALTE FILMULEȚE XXX CU VULPIȚA. ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI, ÎN DIRECT: „O SĂ IASĂ REALITATEA LA SUPRAFAȚĂ”

”Cine se uită acum la peripețiile soților Stegaru la mare?”, a fost întrebarea alăturată imaginii cu Viorel și Vulpița pe faleză, la mare. Doar doi internauți au răspuns simplu: ”Eu mă uit!” Punct. Pentru că a venit replica majorității. ”Legați-vă un pietroi de gât și aruncați-vă în mare”, ”Au înviat din morți”, ”Nimeni. Doamne ajută că am scăpat de putorile ordinare”, ”Aruncați-vă în mare, să vă ducă în Bulgaria, să scăpăm de voi, putorilor, la muncă cu voi, jegurilor”, ”La sapăăă, mă!”, ”La muncă, leprelor! Doi ratați”, ”Acces din…”, sunt cele mai dure replici de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Antenei 1.

Gafa făcut de Acces Direct în cazul Vulpiței și al lui Viorel! Reacția internauților

De altfel, aceeași internauți aveau să-i pună la zid pe Vulpița și pe Viorel, comentând poza în care Viorel o ține în brațe pe Vulpița, într-o piscină. Asta după mega-scandalul de la Acces Direct, după ce au apărut filmările cu momentele în care Vulpița îl înșală pe Viorel cu un sătean din Blăgești. În timp ce un alt localnic filmează scenele amoroase.

NU RATA: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR. SOȚIA LUI VIOREL A CHEMAT PREOTUL ACASĂ ȘI A RECUNOSCUT TOTUL: „AM GREȘIT ȘI-MI PARE RĂU”

”Doi împuțiți, nu mai știi cât să-i crezi”, ”Dar fetița lor de ce nu e cu ei? Dați în penibil”, ”Mincinoși ordinary, huuuuuuu lăturilor”, ”Doamne ferește de așa dragoste. Vulpița este șireată, ea trece de la agonie la extaz, ca noi strada ….Vai de viața ei de retardată”, ”De ce joci teatru ieftin, Veronica? Tu când ai primit flori de la Rafaelo, Viorel nu a făcut crize de gelozie și tu erai îndrăgostită de Rafa. Se vedea în emisiune”, sunt câteva dintre comentariile de pe pagina de Instagram a emisiunii Acces Direct.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *