Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Regina R&B” își schimbă meseria?! Cristina Spătar, în negocieri pentru “reînvierea” vestitei emisiuni „Duminica în familie”

Frumoasa Cristina Spătar, supranumită „Regina R&B”, ar intenționa să își schimbe cariera. Mai precis, ar lăsa muzica pentru televiziune! Pentru că, în muzică, mai ales genul în care excelează, treaba nu ar mai merge deloc bine financiar, artista ar plănui să realizeze o emisiune de televiziune în care să își invite prietenii, sponsorii și din care să facă și bani. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, în exclusivitate.

Planurile cunoscutei cântărețe ar fi deja într-un stadiu avansat.

„Cristina a făcut deja niște filmări și dorește să facă o emisiune în stilul cum era pe vremuri, prin anii 2000- 2005, «Duminica în familie» de la Antena 1, emisiune foarte populară pe atunci, în care erau invitate multe vedete, în care toată lumea se simțea bine, emisiune care însă gravita în jurul simpaticei ei prezentatoare, Mihaela Rădulescu”, ne-au dezvăluit surse din anturajul artistei. (CITEȘTE AICI: CUM FUNCȚIONEAZĂ “FERMA” DE LA PRO TV ÎN PANDEMIE. CONCURENȚII AU FOST CARANTINAȚI LA HOTEL, IAR MIHAELA RĂDULESCU ARE PARTE DE…)

Ce nu ar fi luat în calcul „Regina R&B”

Cristina Spătar și-ar fi gândit atent pașii, dar ar fi pierdut, totuși, din vedere, anumite „detalii”.

Cristina Spătar are un corp de milioane

„Cum Mihaela Rădulescu se pare că nu mai intenționează să se reapuce de ceva similar, Cristina s-a gândit că ar fi o bună idee să se inspire un pic atât din respectivul show TV, cât și din atitudinea și stilul Mihaelei. Ceea ce nu știe Cristina este că în spatele Mihaelei era o producătoare foarte inteligență care îi spunea mereu în cască ce să zică, dar și o echipă imensă de profesoniști din Antena 1.

Ideea de a face singură sau împreună cu doar câteva persoane un astfel de show este de la început sortită eșecului, sau semi-eșecului”, au comentat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: CRISTINA SPĂTAR S-A REPROFILAT! A TRECUT MUZICA PE LOCUL DOI)

Va semna în curând contractul?!

Aceleași surse ne-au povestit că artista ar fi purtat discuții cu mai multe televiziuni mici, de nișă, dar că, de fapt, și-ar fi dorit să fie acceptată într-un trust puternic, precum PRO TV sau Antena 1.

„Din păcate, nu este dorită de nicio televiziune mare pentru că, în afară de avantajul de a arăta foarte bine pe sticlă datorită operațiilor ei estetice, ea nu face rating. Și nici nu se poate spune că are chiar o imagine «cristal», știindu-se foarte bine că a fost implicată în mai multe dispute cu foștii ei iubiți, de-a lungul anilor.

Ca și Cristina Spătar, Mihaela Rădulescu nu s-a ferit de operațiile estetice

Cu toate acestea, datorită farmecului personal și determinării sale, Cristina se pare că va semna în curând cu o televiziune de nișă, care îi va difuza proiectul începând din această toamna”, au mai precizat sursele noastre. (NU RATA: CRISTINA SPĂTAR A FĂCUT ACCIDENT DE CIRCULAŢIE! IMAGINI EXCLUSIVE)

„Colecție” de operații estetice

Cristina Spătar a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe operații estetice. Cea supranumită “Regina R&B” şi-a făcut, în Italia, în urmă cu ceva timp, o rinoplastie care a costat-o 8.000 de euro. “Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”, spunea Cristina Spătar.

Medicul estetician Chawi Youssef susținea, cu ceva vreme în urmă, că vedeta a bifat și alte operații. “Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”, a precizat doctorul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *