Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A murit un fost primar din Sălaj! Nicolae Criste avea 58 de ani

Un fost primar din județul Sălaj a murit, la doar 58 de ani. Nicolae Criste a fost ales pe listele PNL.

Deși urma să împlinească 59 de ani peste nici două săptămâni, fostul edil din comuna Cizer s-a stins ieri. Nicolae Criste a murit la un spital din Cluj Napoca. 

Bărbatul a fost primar ani la rând, până în 2012, fiind ales pe listele PNL. 

„În această dimineață o veste cutremurătoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a încetat din viață! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnica pomenire!”, transmite Primăria Cizer, potrivit sportulsalajean.ro.

Un primar din Teleorman, răpus de coronavirus

Luna trecută, primarul comunei Lița din Teleorman, Dorel Popescu, a încetat din viață din cauza coronavirusului. 

„Profund îndureraţi, am aflat vestea tragică a morții neaşteptate a bunului nostru coleg, prieten și om deosebit, primarul Comunei Lița, profesorul Dorel Popescu. O persoană minunată, un colaborator şi prieten desăvârşit, un edil foarte dăruit comunității, familiei și prietenilor. A fost iubit și respectat datorită activităţii sale neobosite și grijii sale pentru cetățenii din localitatea în care a ales să trăiască.

Acum, când sufletul său s-a îndreptat către Cer, lăsând în urmă un gol în sufletele colegilor, familiei și apropiaților, trăim un mare regret și o emoție copleșitoare ce apasă asupra tuturor celor ce am avut privilegiul să îl cunoaștem”, a scris președintele CJ Teleorman.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *