Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Timp pentru a fi atenta la sanatate

Prognoza lunara pentru trei zile. 19-21 august –  luna noua, luna in crestere in semnul Fecioarei.

Infrumusetare

Puteti avea grija de pielea fetei si a gatului, dar si de par, atat in ​​salon, cat si acasa – faceti masti din plante si aplicati-le pe fata. Folositi masti hidratante pentru par.

Orice procedura va fi favorabila in salonul de infrumusetare – tunsoare, coafura, colorare a parului, manichiura, pedichiura si extensie de unghii. Puteti efectua, de asemenea, orice procedura pentru picioare – indepartarea calusurilor, tratarea calcaielor si inflamatiilor.

Pe 19 august, mancarea trebuie sa fie moderata, este necesar sa renunti la carne, inlocuind-o cu cereale si salate de legume.

20 august este momentul ideal pentru inceputul dietei sau postul medical.

Pe 21 august, puteti manca totul fara exceptie, dar – cu o singura conditie: este recomandat sa taiati portiile in jumatate. Ar trebui sa renuntati la bauturi alcoolice si cafea.

Sport si fitness

Exercitii fizice de orice complexitate sunt recomandate la sala sau acasa. Organismul are nevoie de miscare in aceasta perioada. Luna influenteaza starea organismului.

Casa si gradina

In aceasta perioada sunt recomandate treburile gospodaresti, tot ce tine de plante. Fie ca ai plante de apartament sau gradina, acum este momentul sa te ocupi de ele. Puteti transplanta florile tuberoase – dalii si bujori.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *