Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Smiley după ce a fost amendat de către polițiști! Ce explicații le-a dat artistul fanilor: „Din păcate, am picat…”

Astăzi, Smiley a avut parte de o întâlnire cu poliția, pe Autostrada Soarelui. Artistul se îndrepta spre mare și a fost oprit de polițiști, din cauza vitezei de circulație. A fost amendat și suspus testului antidrog.

Pentru că pățania lui a apărut deja în presă, Smiley a vrut să își liniștească fanii și să le povestească exact ce s-a întâmplat. Așa că artistul a postat pe rețelele de socializare nu mesaj în care vorbește despre cum s-au desfășurat lucrurile. Mai mult, acesta și-a sfătuit fanii să nu îi urmeze exemplul și să conducă responsabil. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL ESTE ÎNSĂRCINATĂ: “ACEST SECRET ÎL ȘTIU DOAR CÂȚIVA APROPIAȚI”. PRIMELE POZE CU BURTICA DE GRAVIDĂ A IUBITEI LUI SMILEY)

 „Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur ca am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor.”, a scris Smiley.

A primit o amendă în valoare de 580 de lei

Smiley și Gina Pistol au plecat să se relaxeze la mare, însă până să ajungă acolo au avut o întâlnire cu poliția. Artistul  a fost oprit de autorități pe Autostrada Soarelui din cauza vitezei. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, MĂRTURII-BOMBĂ DESPRE VIAȚA ALĂTURI DE SMILEY: “ATUNCI DEVIN TERORISTĂ”. CU CE O SCOATE DIN MINȚI CÂNTĂREȚUL)

Miercuri, Poliția a făcut o razie la stația de taxare de la Fetești. Zeci de șoferi au fost opriți în trafic și amendați pentru viteza. Prin sondaj s-au făcut testări anti-alcool și antidrog. Printre șoferii care au fost taxați s-a număra și Smiley.

Se pare că artistul conduce cu o viteză de 153 de kilometri pe oră, așa că a fost oprit și sancționat de către polițiști. Acesta a primit o amendă de 580 de lei și trei puncte de penalizare. Mai mult, cântărețului i s-au făcut teste atât anti-alcool, cât și antidrog, iar rezultatele au avut valoare zero, în ambele cazuri.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *