Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Giani Kiriță s-a combinat cu o puștoaică de-o seamă cu fiica lui. I-am filmat pe plajă în timp ce…

La 43 de ani, eroul de la ”Exatlon” s-a orientat către o ”jumătate” de 21 de ani. Ex-prezentatorul de la Kanal D s-a combinat cu o sexy-puștoaică de-o seamă cu fiica lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu cel mai nou și mai discret cuplu din showbiz.

Fostul star al echipei din Ștefan cel Mare face parte din categoria bărbaților extrem de discreți atunci când vine vorba de viața sentimentală. Alintat de prieteni ”eternul burlac”, Giani Kiriță, pare că și-a găsit, în sfârșit, sufletul-pereche. Și ce suflet… unul tânăr, de doar 21 de ani.(CITEȘTE ȘI: CUM A COMBINAT GIANI KIRIȚĂ O BRUNETĂ TATUATĂ LA UN PARTY CU SPUMĂ, LA PISCINĂ)

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe eroul de la ”Exatlon” pe o renumită plajă din Mamaia, acolo unde a ales să se relaxeze alături de câțiva prieteni, dar și de puștoiaca sexy care-i face inima să bată la intensitate maximă.Din câte se pare, Giani Kiriță s-a îndrăgostit nebunește de bruneta care este de-o seamă cu fiica lui. Nici la plajă, fostul star al echipei din Ștefan cel Mare nu s-a dezis însă de discreția care l-a consacrat.

Giani Kiriță s-a combinat cu o puștoaică de 21 de ani

Cu toate că o avea alături pe noua lui iubită, Giani Kirită a fost extrem de ”zgârcit” în gesturi tandre. A vorbit minute în șir la telefon și a savurat tacticos un pahar în care cel mai probabil se afla o licoare de calitate superioară.

După toate aparențele, „brigada” ex-prezentatorului de la Kanal D nu se teme de noul coronavirus. Companionii fostului „vultur de noapte” au făcut abstracție de distanțarea socială și s-au înghesuit în jurul a două șezlonguri. (VEZI ȘI: ”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!)

Giani Kiriță, relație cu o puștoaică de-o seamă cu fiica lui

Giani Kiriță a vrut să revină în fotbal

În urmă cu ceva timp, când antrenor la Dinamo era Mircea Rednic, Giani Kiriță a fost la un pas de a reveni acolo unde și-a făcut un nume, în fotbal. Asta după ce declarat că s-a săturat de ”Exatlon”, competiția unde a fost și concurent, o dată, și antrenor, în două rânduri. „Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, a spus Kiriță. (NU RATA: FIICA LUI GIANI KIRIȚĂ A PICAT BAC-UL DIN VARĂ. CE NOTE A LUAT ROXANA LA SESIUNEA DIN TOAMNĂ)

Și a apărut, la scurt timp, șansa de a reveni în ”Groapă”. „Am avut o ofertă de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști”, a povestit Giani Kiriță despre momentul când a crezut că va îmbrăca, din nou, echipamentul alb-roșu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *