Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigada “Corupătoarele” i-a încărcat la notă pe plătitori. “Divele” s-au cantonat la o masă calificată și…

Brigada ”Corupătoarele” a făcut ravagii pe litoral! Simona Trașcă, Loredana Chivu și Andreea Podărescu le-au dat ”contoarele” peste cap unor „plătitori” de top din provincie, care s-au sărbătorit la NUBA. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase!

Potrivit statisticilor din turism, weekendul trecut a fost cel mai aglomerat din tot sezonul estival. Litoralul românesc a fost luat cu asalt de zeci de mii de turiști, iar vedetele din showbiz n-au făcut excepție. Printre acestea s-au numărat și Andreea Podărescu, Loredana Chivu și Simona Trașcă, pe scurt Brigada ”Corupătoarele”. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU A FĂCUT PLAJĂ ÎN POZIȚII INTERZISE MINORILOR. AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Fetele s-au distrat de minune în NUBA

Fetele au fost puse pe distracție și n-au ratat niciun moment să facă ce știu ele cel mai bine: show! După o zi de plajă, trio-ul de top a descins în luxosul club din Mamaia.

Au dat ”contoarele” peste cap! Țiplă din cap până-n picoare, cele trei „dive” au sosit cu chef de distracție la NUBA. Nici nu și-au făcut bine apariția, că Loredana Chivu, Andreea Podărescu și Simona Trașcă au ”aterizat” la masa unor ”plătitori” calificați din provincie, care păreau puși pe fapte mărețe. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU ȘI-A AMEȚIT FANII CU O FOTOGRAFIE, DAR UN DETALIU…”M-A ȘOCAT!”) 

După ce și-au făcut „tradiționala” ședință foto, cele trei bunăciuni s-au pus serios pe treabă. S-au instalat comod la masa petrecăreților și au dat-o pe distracție. Așa că, la scurt timp după Brigada „Corupătoarele”, la masă a fost adusă o caravană de șampanii scumpe. După toate probabilitățile, fetele n-au putut rezista tentației și și-au făcut talentul, bineînțeles, pe cardul ”plătitorilor”.

Distracția a fost la cote înalte. Andreea Podărescu, Loredana Chivu și Simona Trașcă au petrecut alături de ”plătitorii” din provicie, dar la ora 23:00 au fost nevoite să pună punct distacției, cu toate că abia atunci se încinsese atmosfera. Așa că Brigada „Corupătoarele” s-a retras în glorie ”pe cameră”. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU & GINA PISTOL ȘI-AU ”INSPECTAT” POSTERIOARELE)

Șampania scumpă a curs râuri-râuri în NUBA Mamaia, la masa la care s-au cantonat Andreea Podărescu, Simona Trașcă și Loredana Chivu

Loredana Chivu, probleme după ultimul ”tuning” 

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia blonda imediat după operații.

Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună, pentru că avea dureri groaznice. (NU RATA: LOREDANA CHIVU, LUATĂ LA MIȘTO DUPĂ CE A PURTAT UN COSTUM DE BAIE MINUSCUL)

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story, am lipsit din această cauză, pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana pe Instagram.

Brigada ”Corupătoarele”, show de zile mari la NUBA Mamaia

Simona Trașcă, momente de coșmar!

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci, blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații nu au decis, însă, în favoarea Simonei Trașcă dintr-un motiv incredibil. (NU RATA: PAMELA DE ROMÂNIA A DEFILAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE „INVIZIBIL” LA PISCINĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

„Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment.

Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *