Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandal monstru la Puterea Dragostei. Akebono a sărit la bătaie iar între Alexandra si Nicos au ieșit scântei

Casa Puterea Dragostei nu este lipsită de scandaluri nici astăzi! Akebono gata să il bată pe Cristian Comănici, iar Alexandra și Nicos au un schimb de replici controversat.

În casa Puterea Dragostei băieții oferă imagini șoc

Astăzi, la Puterea Dragostei băieții au oferit imagini șocante telespectatorilor. Aceștia s-au îmbrăcat cu hainele fetelor, s-au machiat și au purtat peruci. Au fost stârnite ironii la adresa băietilor.

Citește și: Alina Plugaru, dezvăluiri incendiare despre tatăl lui Nicos, de la Puterea Dragostei: ”Giovanni era în pat…”

,,Am venit sa-i aduc un cadou soției mele.” a spus Andrada cu un buchet de flori în mână pe care urma să i le ofere lui David.

 Totul bine si frumos până când… Alexandra și Nicos, schimb dur de replici

Între Alexandra și Nicos ies scâtei! Nicos o acuză pe Alexandra că se bucură de raul care se întâmplă altora și o sfătuiește că ar fi mai bine să își vadă de treaba ei. Concurenta a fost deranjată de acuzațiile aduse de Nicos și a ieșit fulgerător din platoul de filmare.

Nicos: ,,Nu te mai bucura de raul oamenilor, că s-au despărțit. Vezi-ți de treaba ta! Uită-te unde ți-e locul! Stai unde ti-e locul! ”

Ulterior Alexandra a fost surprinsă într-o discuție cu moderatoarea emisiunii, Cristina Dorobanțiu. Concurenta Alexandra dovedește că are probleme cu nervii, susținând în fața moderatoarei că îi este teamă că nu se poate controla.

Nu rata: Bianca Comănici are probleme grave de sănătate. De ce a ajuns concurenta de la Puterea Dragostei, de urgență, la medic

,,Mi-e teamă că știu că nu mă pot controla. Nu mi-e teamă că mă voi răzbuna – știu că o voi face. Va veni și rândul meu la un moment dat” a spus Alexandra.

 Akebono sare la bătaie la Cristian Comănici. Au ieșit scântei!

Akebono s-a arătat foarte supărat de discuția sa cu Cristian Comănici. Acesta s-a ridicat furtunos către Cristian spunând: ,,Lasă-mă frate cu legile și cu familia că n-am nimic cu familia lui! ”

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *