Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nu e banc! Într-un oraș din Elveția a nins cu ciocolată. Cum a fost posibil fenomenul straniu

Scene rupte din basme au avut loc într-un oraș din Elveția. Locuitorii au fost surprinși de o ninsoare în luna august, însă în loc de fulgi de zăpadă, din cer au picat „fulgi de ciocolată”.

Locuitorii unui oraș elvețian au fost complet surprinși când a început să ningă cu particule dintr-o pudră fină de cacao, care a îmbrăcat cu o pojghiță fină totul. Se pare că fenomenul bizar s-a datorat unei defecțiuni a sistemului de ventilație de la o fabrică de ciocolată din apropiere. (CITEȘTE ȘI: DECIZIA SURPRINZĂTOARE A TRIBUNALULUI ELVEȚIAN! ANGAJATORII SUNT OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CHIRIILE ANGAJAȚILOR CARE MUNCESC DE ACASĂ)

Astfel, defectarea sistemului de ventilați a dus la producerea fenomenului straniu. Compania Lindt & Sprungli a confirmat marți prin rapoarte locale că a existat un defect minor în sistemul de ventilație, de la o linie producție de prăjituri cu cacao în fabrica sa din Olten, situată între Zurich și Basel.

Praful de cacao este principalul ingredient folosit pentru a produce respectivele prăjituri. Astfel, purtată de vânt, pulberea s-a răspândit în imediata apropiere a fabricii, lăsând dâre fine de praf de cacao peste localitate, scrie independent.co.uk.

Compania își asumă vina

În urma evenimentului localitate din apropriere a avut de suferit: mai multe mașini au fost acoperite în totalitate de praful de cacao și au avut nevoie de o spălare rapidă.  Însă pentru toate neplăcerile create compania s-a oferit să plătească orice curățare necesară. (VEZI ȘI: MOȘTENITORUL IMPERIULUI “FRUTTI FRESH” ȘI-A EXPORTAT “AROGANȚELE” ÎN ELVEȚIA. S-A FILMAT LA VOLANUL UNUI BOLID DE 300.000 € ȘI A DAT 100.000 €, ÎN DOUĂ ZILE, PE DOUĂ…)

Conducerea Lindt & Sprungli a declarat că procesul de producție din fabrică nu a fost afectat și că particulele au fost complet inofensive pentru oameni sau mediul înconjurător. Sistemul de ventilație a fost între timp reparat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *