Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

INNA formează un cuplu cu rapperul Deliric. „Da, suntem împreună”

După ce, ani la rând, a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, INNA a recunoscut că iubește din nou. Noul ei iubit este nimeni altul rapperul Deliric.

De-a lungul timpului sau mai bine zis după ce s-a despărțit de Lucian Gîtiță, cel care în continuare îi este manager, INNA a evitat să vorbească despre bărbații din viața ei. Abia în momentul în care se întâmpla să fie fotografiată de paparazzi obișnuia să își asume relațiile, așa cum se întâmplat și cu fostul ei iubit, fotograful John Perez. Acum, surpriză! Deși nu se știa că s-a despărțit de John Perez, iată că INNA are un nou iubit. Nimeni altul decât rapperul Deliric.

După ce revista VIVA! a dat ipoteza că cei doi ar forma un cuplu, ilustrând mai multe detalii care le dădeau de gol relația, cea din urmă a recunoscut în exclusivitate pentru revista ELLE că Deliric, celebrul rapper de la noi, este noul ei iubit. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat artista pentru revista ELLE.

Nu
exclude ideea unei căsnicii

Chiar
dacă nu a vorbit niciodată detaliat despre relațiile ei amoroase,
INNA a văzut, în fiecare iubit, bărbatul alături de care ar
îmbătrâni. Fără să spună exact care dintre bărbații din
viața ei i-au oferit inelul de logodnă, INNA a povestit în
emisiunea lui Selly, în luna aprilie, că a fost logodită, însă
nunta nu a mai avut loc. „Am fost cerută în căsătorie, am zis
DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după
ne-am răzgândit amândoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *