Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imediat după câștigarea titlului de la Praga, Simona Halep declară forfait pentru US Open!

Simona Halep a câștigat duminică trofeul WTA de la Praga, iar luni a anunțat că nu va participa la turneul de Grand Slam de la US Open.


Biletul Zilei » Astăzi pariem pe baschet și fotbal!


Între 31 august și 13 septembrie, va avea loc la New York turneul de Grand Slam US Open, iar Simona Halep a anunțat luni că nu va participa. „După ce am cântărit toți factorii implicați și cu circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători în New York pentru a juca la US Open. Întotdeauna am spus că îmi voi pune sănătatea în centrul deciziei mele și de aceea prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că USTA și WTA au lucrat neobosit pentru a organiza un eveniment sigur și le doresc tuturor acolo un turneu de succes” a scris românca pe Facebook.

Simona Halep a câștigat 280 puncte WTA după triumful de la Praga

Duminică, Halep s-a impus în finala de la Praga, turneu de categoria WTA, după un succes cu scorul 6-2, 7-5, împotriva belgiencei Elise Mertens. La ceremonia de premiere, Simona a declarat următoarele. ”Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut acest turneu posibil în aceste momente speciale. A fost o săptămână dificilă, toate aceste reguli noi..din cauza acestui coronavirus. E greu să joci după atâtea luni, dar a fost special să simt iarăși zgura sub picioare. Mă bucur să câștig aici la 15 ani distanță după ce am jucat un prim turneu aici. A fost minunat și sper să revin în capitală Cehiei”. După meci, românca a dezvăluit că antrenorul Darren Cahill i-a trimis un mesaj de felicitare. „După fiecare meci vorbim, m-a felicitat. Nu e nimic de analiat după ce câștigi un turneu. Doar bucuria și o să discutăm când ne vom auzi zilele astea.”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *