Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Coronavirusul „loveşte” din nou în familia Andreei Esca! S-au testat în această dimineaţă! EXCLUSIV

Andreea Esca nu a uitat de clipele grele pe care le-a traversat acum aproximativ o lună, când a fost infectată cu noul coronavirus. Îl luase de la soțul ei, Alexandre Eram. Cel puțin, așa avea să precizeze vedeta, și nicidecum de la acea controversată petrecere la care a participat. Așa că prezentatoarea știrilor de la Pro TV adoptă acum o atitudine preventivă. Prima decizie a luat-o în privința celor doi copii, Alexia și Aris Melkior.

CITEȘTE ȘI: PUSĂ LA ZID DUPĂ CE A AVUT COVID-19, ANDREEA ESCA REACȚIONEAZĂ: ”S-AU CREAT TABERE…”

Astfel, Andreea Esca i-a programat, marți dimineața, pentru o serie de analize medicale la o clinică particulară din Capitală. Între acestea, Alexia și Aris au fost testați și pentru COVID-19. După mai bine de două ore, cei doi au părăsit unitatea spitalicească, urmând ca rezultatul cel mai așteptat, pentru coronavirus, să fie anunțat după-amiază.

Aris, băiatul de 16 ani al Andreei și al afaceristului Alexandre Eram, a fost ghinionistul acum o lună. Dacă Alexia a scăpat ca prin urechile acului, Aris a contractat noul coronavirus de la părinții lui, însă s-a pus repede pe picioare, grație tinereții. Iar acum, preventiv, atât băiatul, cât și Alexia au repetat testele, dată fiind situația alarmantă din România, unde numărul infectărilor cu ”virusul ucigaș” nu vrea deloc să scadă.

Andreea Esca, interviu impresionant după ce a ieșit din spital

Andreea Esca a petrecut aproximativ o săptămână în spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar după ce a fost externată, a povestit totul, în direct, la Pro TV. Prezentatoarea știrilor de la postul din Pache Protopopescu a vorbit deschis despre toate simptomele pe care le-a avut, dar și prin ce stări a trecut atunci când a aflat că atât ea, cât și soțul și băiatul ei sunt pozitivi. „Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu, cât și unul dintre copii. Mulțumim medicilor, avem un rezultat negativ astăzi, toți trei.

NU RATA: LOVITURĂ GREA PENTRU ANDREEA ESCA, DUPĂ INTERVIUL DE LA PRO TV: ”NU EMPATIZEZ NICI CU LACRIMILE EI!”

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu, a avut două zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ”, a spus Andreea Esca, la Pro TV. Avea să fie, însă, depistată și ea pozitiv.

Andreea Esca: ”Nu se trage de la acea petrecere!”

Andreea Esca participase la o mega-petrecere unde nu s-a ținut cont de distanțare și nici măști nu s-au purtat. Toată lumea a arătat-o cu degetul și a spus că de acolo s-a îmbolnăvit. Esca avea să infirme. „Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv. Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, declara, atunci, Andreea Esca.

Ea și Aris erau testați negativ, în timp ce soțul, care a avut ușoare complicații, a mai rămas câteva zile în spital. Pe care avea să-l părăsească după ce și el a primit rezultatul testului: negativ.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *