Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Concurenta de la “Bravo, ai stil!” a dat “proba de foc” la mare, în compania unui “boss” cinefil. Ea a purtat un voal roz-ivoire, el un tricou cu…

Maria Ilioiu, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, care și-a încercat norocul în super-competiția de modă ”Bravo, ai stil!”, s-a anturat pe litoral cu un ”boss” cinefil care pare să fie mare fan al producției ”Casa de Papel”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Cu toate că n-a prea avut șansă în competiția de modă – a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!” după ce s-a remarcat în mai multe episoade controversate – Maria Ilioiu pare să aibă noroc cu carul în planul amoros. Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” se pare că a reușit să-l cucerească pe un ”mare” boss, alături de care a petrecut zilele trecute pe litoral. (CITEȘTE ȘI: A FOST ELIMINATĂ DE LA ”BRAVO AI STIL! CELEBRITIES”, IAR ACUM MARIA ILIOIU FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE SHOW: ”AU TĂIAT LA MONTAJ UN MOMENT ÎN CARE…”)

Fosta ispită și ”bossul cinefil” s-au retras agale către hotel

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Maria Ilioiu în zona de nord a stațiunii Mamaia. După o zi în care s-a bucurat de vremea frumoasă pe plajă, fosta ispită și ”bossul cinefil” s-au retras agale către hotel. Din câte se pare, bărbatul cu care s-a anturat controversata ”divă” este un mare fan al serialului ce a doborât audiențele, ”Casa de Papel”. Lucru care se poate deduce lesne, doar admirând tricoul pe care acesta l-a purtat cu mândrie, la mare.

Maria Ilioiu s-a anturat pe litoral cu un “boss” cinefil

Cu mic, cu mare – mai exact, Maria Ilioiu și-a luat și micutul patruped la mare – aceștia s-au retras către hotel. De remarcat a fost modul oarecum ”dezorganizat”- bossul în față, iar fosta ispită – îmbrăcată ca pentru o probă de foc de la „Bravo, ai stil!”, cu un voal roz-ivoire peste costumul de baie auriu cu accente de leopard – la câțiva metri în spate. Atât Maria Ilioiu, cât și ”bossul cinefil” aveau atenția îndreptată către telefoanele mobile. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE UNICE ÎN CARE SEXY-CONCURENTA DE LA „BRAVO, AI STIL” APARE GOALĂ-PUȘCĂ)

Concurenta de la “Bravo, ai stil!” a dat “proba de foc” la mare, în compania unui “boss” cinefil

Mega-dispută cu Andreea Tonciu

Maria Ilioiu a fost eliminată de la „Bravo, ai stil”, însă ieșirea din competiție a lăsat urme fizice. Fosta ispită de la Insula Iubirii a publicat câteva videoclipuri pe YouTube, unde a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în culisele competiției de la Kanal D.

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu. M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV”, a declarat ea.

Bătaia ar fi început după ce, în culise, ispita ar fi făcut o glumă la adresa Andreei Tonciu.”Am spus: știți ce face Andreea Tonciu când primește 100 de euro ca să facă sex? Oferă 50 de euro rest”. De aici, până la o întreagă apocalipsă a ciufulelilor nu a mai fost decât un pas.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *