Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Cosoi, primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară! „A venit pe lumea minunea noastră…”

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară și este câte se poate de fericită. Noua membră a familiei a venit pe lume în data de 15 august, iar astăzi se pregătește să meargă acasă. Vedeta și-a anunțat fanii că totul a decurs perfect și este pregătită să se întoarcă în sânul familiei.

Astăzi, Laura Cosoi și micuța Vera au fost externate și au mers pentru prima dată acasă, să întâlnească toți membrii familiei. Și de această dată, la fel ca la prima sarcină, vedeta a optat pentru o naștere naturală, iar totul a decurs perfect.

Proaspăta mămică le-a împărtășit fanilor de pe Instagram primele impresii și le-a mulțumit pentru toate gândurile bune. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI A NĂSCUT! VEDETA A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ. PRIMELE IMAGINI CU MICUȚA VERA)

„Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera. Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati cu Rita buna. Ah, câte emoții!”, a scris Laura pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, pregătită pentru al treilea copil

Chiar dacă numai ce a adus pe lumea pe cel de-al doilea copil, se pare că Laura Cosoi nu intenționează să se oprească aici. Vedeta a declarat că visează să aducă pe lume și un băiețel sau poate chiar o a trei fetiță. (VEZI ȘI: LAURA COSOI, MĂRTURII DIN TRECUT. “NU ARE CINE SĂ-ȘI DEA O SOLUȚIE!” CU CE PROBLEME S-A CONFRUNTAT VEDETA)

„În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica, acum ceva timp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *