Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta Miss România a apărut la malul mării într-un costumaș de baie super-sexy, cu spatele gol și…

Ioana Filimon și-a făcut apariția pe o plajă exclusivistă din celebra stațiune Mamaia și i-a înnebunit pe bărbați cu formele ei. CANCAN.RO vă prezintă imaginile incendiare cu fosta Miss România, la malul mării.

E vară, e soare și toată lumea e la mare! În weekend, vedetele din showbiz-ul românesc și-au făcut bagajele și au mers să se relaxeze, dar și să se distreze pe litoralul românesc. Bineînțeles, Ioana Filimon nu a putut să lipsească din peisaj. Fosta Miss România și-a făcut apariția pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Mamaia. Ioana Filimon a optat pentru un costum de baie format dintr-o singură piesă, alb, cu spatele gol, care i-a pus în evidență formele fără cusur.

Trup sculptat, bust generos, picioare de gazelă și posterior bombat… Un lucru este cert! Șatena are cu ce se lăuda și stârnește invidia multor femei. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 SEXY-VEDETE „CU PICIOARELE-N TAVAN”. ÎN CE POZIȚII AU PUTUT SĂ “POZEZE” LORA, ANDREEA BĂLAN, IOANA FILIMON ORI BIANCA DRĂGUȘANU)

Toate privirile erau ațintite asupra ei

Aflată pe plajă, la un moment dat, Ioana Filimon s-a ridicat de pe șezlong și a mers spre mare. A fost sunată, iar în timp ce vorbea la telefon zâmbea continuu. Mișcările de felină au ațintit toate privirile asupra ei. După ce a încheiat conversația, Ioana Filimon s-a întors și a stat la discuții cu un amic, apoi s-a așezat pe șezlong pentru un bronz ca-n reviste.

Ioana Filimon, la discuții cu un amic

Ioana Filimon, dispută incredibilă cu fostul iubit milionar

Fosta concurentă de la “Ferma”și-a început povestea de dragoste cu Cengiz Şıklaroğlu după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente. (CITEȘTE ȘI: CUM ERA SĂ SCAPE DE AREST MILIONARUL CARE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ÎNECE SOȚIA ÎN JACUZZI)

S-a spus că Ioana ar fi fost sechestrată de iubitul ei, iar de când s-a întors în România a izbucnit un scandal de zile mari între ea și turc. Cengiz Şıklaroğlu a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostei sale iubite. Turcul susținea că, în perioada în care aveau o relație, el i-ar fi dăruit Ioanei Filimon un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care șatena nu i le-ar fi restituit.

Șatena iubește din nou

Securea războiului dintre milionarul turc și Ioana Filimon nu a fost îngropată, dar șatena își continuă viața. Ioana Filimon iubește din nou, însă, nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul din viața ei. Și… este lesne de înțeles, având în vedere scandalul în care a fost implicată cu fostul ei iubit turc. (VEZI ȘI: ANNA MANECHINA S-A ANTURAT CU UN ANGROSIST ARAB, CU VILĂ LA SNAGOV, BĂRCUȚĂ ȘI… I-AM FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE…)

”Sunt cu cineva, nu vreau să dau prea multe detalii pentru că deja au fost prea multe speculaţii pe partea aceasta. Important este să fiu eu bine. Sunt fericită şi mai slabă”, declara Ioana Filimon, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *