Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andrei Stoica și fratele lui, Bogdan, sunt rivali în noul sezon al emisiunii “Ferma”, de la PRO TV. “Când eram mici ne puneam mănușile de iarnă și ne luptam prin casă”

Frații Andrei și Bogdan Stoica sunt unii dintre cei mai apreciați luptători de kickboxing, însă nu au intrat niciodată în ring în calitate de adversari. În această toamnă, cei doi frați intră în competiția pentru marele premiu de 50.000 de euro, pus la bătaie de reality show-ul “Ferma”.

Deși toată lumea se așteaptă să-i vadă în aceeași tabără, frații Stoica au ales echipe adverse atunci când au acceptat să intre în competiția “Ferma. Orășeni versus Săteni”. Înainte de a intra în concurs, Andrei Stoica ne-a declarat că nu a fost niciodată într-o competiție cu fratele lui, chiar dacă atunci când erau mici se antrenau împreună, unul contra celuilalt. “Am un milion de amintiri frumoase din copilărie, iar pe cele mai frumoase le-am împărtășit cu fratele meu. La vremea respectivă nu dispuneam de tehnologie, așa că ne distram cu toate jocurile care erau la modă în acele vremuri: oină, de-a v-ați ascunselea, castelul. Abia așteptam să vină vara să ne jucăm cu cornete, încă de mici ne puneam mănuși de iarnă și ne luptam prin casă”, ne-a declarat campionul României la kickboxing.

Extrem de competitiv, Andrei nu va ține cont că în cursa pentru marele premiu sunt două persoane dragi lui: fratele lui și Anda Adam, care-i este prietenă și confidentă de câțiva ani buni. De altfel, el ne-a mai mărturisit că nu are de gând să facă “bisericuțe” și nici strategii cu fratele său, dacă vor ajunge în aceeași tabără.

“Îmi plac oamenii care socializează, care colaborează, care se implică, care vor să ajute și să învețe lucruri noi. Îmi plac oamenii altruiști, integri, cu coloană vertebrală. Cu genul acesta de oameni aș colabora foarte bine, în schimb nu m-aș putea înțelege niciodată cu oamenii care fug de muncă, nu vor să se implice, care încearcă tot felul de strategii, alianțe dubioase și bisericuțe pentru a-și atinge scopul”, ne-a mai declarat Andrei Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *