Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2020. Berbecii dau frâu liber pasiunii

Horoscopul zilei de 17 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2020 spune că nativii din zodia Berbec dau frâu liber pasiunii, imaginației și dorințelor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șanse mari să se afirme profesional astăzi fie printr-un proiect creativ, fie prin sport, în cazul unei competiții, fie prin punerea în evidență a unui hobby sau talent personal. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente pasionale în cuplu, emoții puternice și trăiri intense. Moment de împlinire a unei dorințe sentimentale.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de casă, grădină, petrec timp cu familia și se dedică activităților care le aduc plăcere, satisfacție interioară. Unii nativi gătesc, alții reamenajează casa sau reorganizează un dulap. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că au tendința de a fi autoritari cu cei mai în vârstă din familie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se manifesta fără perdea în public, în sensul de afirmare profesională cu mult curaj și nu de afectare a imaginii și reputației. Nativii ies în față, se expun, comunică, transmit mesaje publice, țin discursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi ușor autoritari sau poate mândri în expunerea ideilor personale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot pregăti pentru rezolvarea unei chestiuni financiare care le-a cam măcinat nervii și le-a adus frământări în ultimul timp. Posibil să primească un răspuns favorabil legat de o sumă de bani, de o investiție pe care vor să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noroc la bani, însă limitarea veniturilor încă o resimt astăzi ca fiind apăsătoare.

Horoscop zilnic Leu

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor resimți că revin la viață, că își recapătă puterea și energia, dar mai ales voința, motiv pentru care vor fi foarte determinați să facă ceva, să acționeze într-o direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o stare de sănătate foarte bună. Posibilitatea de a-și reveni după starea mai puțin plăcută din ultimele două zile.

Horoscop zilnic Fecioară

În mintea și gândurile celor născuți în zodia Fecioară se petrece o furtună de idei, amintiri revenite, impresii contradictorii despre situații din trecut și mult freamăt interior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot trece cu multă ușurință de la o stare la alta, aspect care-i va confuza și obosi suplimentar, neînțelegându-și nici ei propriile trăiri.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au un fel foarte autoritar de a se impune astăzi și acest aspect poate deranja pe unii, dar le poate aduce și beneficii de imagine altora, mai ales dacă trebuie să coordoneze un proiect, o masă de oameni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se impune în fața prietenilor cu mult curaj.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt stimulați să vorbească, să-ți expună punctul de vedere în fața șefilor. Unii nativi pot avea parte de un succes, de apaluze, recunoașterea meritelor, însă nu va fi neapărat ceva răsunător, însă benefic pentru ceea ce urmează în cariera lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil imaginea, reputația în fața cuiva.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt dornici de cunoaștere, de detectare a celor mai fine și subtile, spirituale, senzații ale vieții. Mulți nativi se implică în fel și fel de activități care să le aduce un plus de valoare sau să îi apropie de răspunsul la niște întrebări. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente de revelație, deși mult spus, de clarviziune, de înțelegere elevată a unor taine, trăiri interioare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să primească vești bune de la bancă, de la o instituție, oricum vești legate de un context financiar, un context ce vizează credite, împrumuturi, litigii. Mulți nativi se vor simți norocoși prin prisma reușitelor financiare ale partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le stimulează trăirile interioare și pot avea parte de pasiune în viața intimă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente plăcute în relația de cuplu și nativii chiar pot reuși să se înțeleagă de minune cu partenerul, să ajungă la ceea ce-și doresc, o viziune comună. Este o stimulare a unor orgolii, însă constructivă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le adiuce succese inclusiv într-un dialog de afaceri, posibil punerea bazelor unei noi colaborări, asocieri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se simt bine la locul de muncă, împăcați cu niște decizii, iar relațiile colegiale par productive și chiar primesc și oferă ajutor în realizarea activităților și sarcinilor profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de spirit bună, o ameliorarea a unor probleme de sănătate pe care le-au resimțit în ultima perioadă.

(VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 AUGUST 2020. TAURII FAC REEVALUĂRI SENTIMENTALE ȘI FINANCIARE)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *