Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

FOTO | Mihaela Borcea, o nouă vacanță exotică alături de iubit. A plecat cu iahtul în Croația

Însoțită de partenerul ei Sorin Rap, cu care și-a refăcut viața după despărțirea de Cristi Borcea, Mihaela Borce a sărbătorit Sfânta Maria într-un concediu liniștit, cu iahtul pe mare.

Mihaela Borcea, 50 de ani, a stat aproape toată vara la Olimp pentru a se ocupa de „Pam Beach Hotel”, proprietatea familiei Borcea, despre care Cristi, fostul ei soț, spunea în ultimul interviu acordat Libertatea, că este moștenirea de familie pentru toți copiii săi.

Chiar dacă Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu un deceniu, iar ex-dinamovistul este acum cu Valentina Pelinel, relațiile dintre cei doi foști soți sunt bune.

Chiar ei au povestit recent că își petrec multe vacanțe împreună, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Mihaela Borcea se bucură de o vacanță de vis în Croația

Mihaela Borcea, vacanță de vis alături de bărbatul iubit

Dacă fostul ei soț se ferește să părăsească România, din cauza pandemiei și-a efectelor ei, el suferind probleme cardiace în trecut, Mihaela Borcea și Sorin Rap își petrec vacanța în Croația.

Cei doi au închiriat un iaht și-au stat fie pe mare, fie au vizitat diverse orășele atractive dintr-una din țările cele mai frumoase destinații turistice de pe glob.

Mihaela Borcea și Sorin în vacanța pe mare

Love is in the air

Sorin și Mihaela se bucură de fiecare moment împreună. Cei doi își transmit deseori mesaje de dragoste pe rețelele de socializare.

Ultima dată, de Ziua Îndrăgostiților, Sorin i-a scris Mihaelei un mesaj emoționant:”Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu, îţi mulţumesc pentru ”Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există! Te iubesc!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *