Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Accident de peste 3 milioane de euro! Un Bugatti Chiron și un Porsche 911 s-au ciocnit pe o șosea din Alpii Elvețieni

În data de 13 august a avut loc, după cum a fost numit de presa internațională, cel mai scump accident al anului. În impact au fost implicate un Bugatti Chiron și un Porsche 911 Cabrio.

În pasul St. Gotthard, un drum din Alpii Elveției, un Bugatti Chiron și un Porsche 911 Cabrio au fost protagoniștii unui accident rutier. În coliziune a mai fost implicat și un Mercedes-Benz Clasa C Break, potrivit Daily Mail. (CITEȘTE ȘI: SELLY ȘI-A FĂCUT PRAF BOLIDUL DE LUX ÎN DRUM SPRE BUCUREȘTI: „AM AJUNS ÎN MUNICIPIUL SLATINA ȘI….”)

Se pare că șoferul aflat la volanul mașinii Bugatti Chiron a vrut să depășească trei autoturisme, așa că a accelerat și a trecut pe sensul celălalt pentru a executa depășire. Însă în același moment bărbatul care conducea Porsche-ul a vrut și el să depășească. Acesta nu s-a asigurat, iar manevra sa de ieșire de pe sensul său de mers a fost urmată de o lovitură din spate.

Astfel, din cauza drumului îngust, pe care nu ar trebui să se execute depășiri, Bugatti-ul a împins decapotabila în Mercedes-ul care circula regulamentar. Mai mult, mașinile implicate au lovit și stâlpii de mici dimensiuni aflați pe marginea șoselei.

Pagubele de aproximativ 3.400.000 de euro

În urma accidentului, mașina cea mai avariată a fost Porsche-ul 911 Cabrio. Capota acesteia este ridicată spre parbriz, iar puntea din față pare ruptă. (VEZI ȘI: CU CE BOLID DE LUX A IMPRESIONAT ALEX BODI PE LITORAL. TURIȘTII I-AU FILMAT BIJUTERIA PE PATRU ROȚI)

În ceea ce privește Bugatti-ul Chiron a suferit și el o avarie frontală. Bara din fibră de carbon, grila, dar și capota trebuie să fie înlocuite.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime însă bolizii de lux au suferit avarii serioase. Se pare că este vorba despre cel mai scump accident al anului, iar pagubele au fost estimate că se ridică la aproximativ 3.400.000 de euro, potrivit presei elvețiene.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *