Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Miley Cyrus a recunoscut că și-a pierdut virginitatea la 16 ani și a dezvăluit cine a fost primul bărbat din viața ei

Miley Cyrus a mărturisit că actorul Liam Hemsworth a fost bărbatul alături de care și-a pierdut virginitatea. „Am mințit când am zis că nu el a fost primul, ca să nu par o fraieră”, a spus cântăreața, citată de People.

Actrița și cântăreața Miley Cyrus a vorbit deschis despre viața ei sexuală și despre relațiile anterioare într-un podcast al blogului Barstool Sports.

La un moment dat, ea a mărturisit că și-a pierdut virginitatea cu Liam Hemsworth, fostul ei soț, când avea 16 ani.

„Nu am mers până la capăt cu un tip până la 16 ani… dar până la urmă m-am căsătorit cu el”, a spus Miley Cyrus, referindu-se la actorul Liam Hemsworth, cu care s-a căsătorit în 2018, după o relație tumultuoasă și de care a divorțat la începutul anului acesta.

„Am mințit când am spus că nu el a fost primul, ca să nu par o fraieră”, s-a amuzat ea. Aceasta nu a fost însă prima ei experiență sexuală însă, Miley admițând că a mai avut legături cu persoane de același sex înainte de Liam.

„Am fost atrasă de fete mult înainte să fiu atrasă de băieți. Prima dată când am fost cu cineva , am fost cu o fată – cu două de fapt”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *