Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Au ratat aniversarea căsniciei în Turcia. Simona Pătruleasa și soțul ei sărbătoresc 15 ani de relație pe litoralul românesc

Asemenea multora dintre români, Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au decis ca în acest an să-și amâne orice fel de vacanță în afara țării, preferând să-și petreacă în România concediul. Acum, se distrează pe Litoral, alături de fiica lor, Ingrid.

Dacă în ultimii ani cei doi soți preferau să-și petreacă vacanțele cât mai departe de agitația din București și rareori ajungeau pe litoralul românesc, anul acesta, din cauza pandemiei, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au schimbat planurile. Astfel, au ajuns la concluzia că nu vor să riște să plece în afara țării, chiar dacă în momentul de față România are un număr mai mare de infectări față de multe dintre statele vecine.

„Zilele acestea ne bucurăm de soare și mare, pe litoralul românesc. Siguranța este pe primul loc, așa că am ales cu grijă acest loc. Suntem cazați într-un hotel în care se respectă regulile, de la purtarea măștii și până la distanțarea socială. Am ales această variantă, mult mai sigură, pentru că nu ne-am dorit ca în această perioadă să călătorim în străinătate”, ne-a declarat Simona Pătruleasa.

În
fiecare an, sărbătoreau aniversarea căsniciei în Turcia

Ca o „tradiție”, în ultimii ani, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof alegeau Turcia ca destinație de vacanță, unde petreceau un sejur romanic cu ocazia aniversării căsătoriei lor. Anul acesta, când au marcat 12 ani de căsnicie și 15 de relație, cei doi soți au preferat să se bucure alături de Ingrid, fiica lor, cât mai aproape de București:

„Nu avem un secret al relației perfecte, nici nu cred că există un tipar. Cred că soluția unei căsnicii trainice, așa cum este și în cazul nostru, este dată de faptul că amândoi avem aceleași idealuri, aceleași scopuri. Nu ne plictisim niciodată, chiar dacă în 15 ani am stat despărțiti unul de celălalt doar 3 zile. Cel mai important este faptul că ne dorim ce e cel mai bine pentru Ingrid, fetița noastră”, ne-a mai declarat prezentatoarea știrilor Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *