Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ozana Barabancea, criticată pentru că-și editează pozele. Ce replică le-a dat răutăcioșilor!

Ozana Barabancea a fost criticată de o parte dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Aceștia sunt deranjați de faptul că vedeta editează fotografiile în care apare, înainte de a le publica online.

Ozana a publicat, potrivit celor care s-au supărat pe ea, fotografii exagerat de modificate, încât nici nu mai părea că ar fi ea cea din poze.

După ce s-au strâns mai multe comentarii în care i se adresau cuvinte jignitoare, ba chiar era rugată să-și șteargă mai bine conturile online decât să posteze așa ceva, vedeta le-a dat peste nas răutăcioșilor.

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, ințelepților, imaturilor , naturalilor, neprihăniților, pioșilor !Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT !Lăsați mesajele de lupi moraliști și sfătoșii satului! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Si imi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi!”

Vezi aici fotografiile cu Ozana Barabancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *