Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Larisa și Alin Oprea au divorțat azi, după 23 de ani de mariaj. Soția artistului a venit din Londra cu cei doi copii

Larisa și Alin Oprea de la Talisman s-au prezentat azi după-amiază la un notariat din zona Cișmigiu. Prima care a ajuns la cabinetul notarului a fost Larisa, însoțită de cei doi copii, urmată apoi de Alin, care a întârziat un pic. Cei doi au divorțat după 23 de ani de căsnicie.

Zvonurile au fost confirmate. Larisa și Alin Oprea au divorțat azi, la notar, martori fiind cei doi copii. Astăzi după-amiază, soția artistului a fost fotografiată de paparazzii Click! în fața notarului, alături de Melisa (17 ani) și Adrian (21 ani), cei trei locuind la Londra și venind special în România pentru divorțul părinților. Se pare că Alin și Larisa au hotărât deja cum să-și împartă averea și au stabilit pensia alimentară pentru copii, ambii studenți la o facultate de prestigiu din Anglia. Conform click.ro, se pare că Larisa a rămas cu copiii, în imobilul pe care ce doi foști soți l-au împărțit până acum.

Relațiile
lor de familie sunt reci

Decizia de a încheia acest mariaj a venit în urma fotografiilor în care Alin Oprea apare în compania altei femei, fiind zvonuri că cei doi ar avea o relație extraconjugală. În acești doi ani, Larisa a stat mai mult în Anglia, acolo unde cei doi copii sunt la studii, iar relația cu Alin s-a deteriorat. Deși au încercat să păstreze aparențele, cei doi soți au ajuns în fața notarului pentru a semna actele de divorț. După cum se vede și în fotografiile din ziua divorțului, copiii se pare că și-au ales tabăra, fiind de partea mamei lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *