Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Urmașii Brătienilor să rămână în PNL, urmașii lui Petre Roman să vină în actualul PMP/ Osatura PMP este din foști membri PDL”

Traian Băsescu a declarat, luni seară, la B1TV, că vrea ca PMP să redevină PDL și anunță că îi va cere președintelui PNL, Ludovic Orban, să îi cedeze numele fostului partid: ”Osatura PMP este din foști membri PDL. Un partid care merită să existe”, a declarat fostul președinte.

Vezi declarația în video de mai jos, de la minutul 28:04.

Băsescu a mai spus că PDL nu este orice partid și că a dat trei primari generali și de două ori președintele României așa că ”merită să existe”. Actualul europarlamentar i-a invitat pe ”cei care se simt urmașii Brătienilor” să rămână în PNL și să revină în PMP, viitor PDL, doar cei care se simt ”urmașii lui Petre Roman”:

  • ”O să încerc să-l conving pe Ludovic Orban să cedeze numele de PDL pe care l-a înglobat odată cu fuziunea și să lase PMP să reia numele de PDL pentru că osatura acestui partid este din foști membri PDL. PDL n-a fost orice partid, a dat trei primari generali și de două ori președintele României. Un partid care merită să existe. Vreau numele înapoi. Că partidul este. Schimbăm numele PMP în PDL. Cei care se simt urmașii Brătienilor să rămână în PNL și cei care se simt urmașii lui Petre Roman, să vină în actualul PMP, viitorul PDL”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B1TV.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *