Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea va sta despărțit de fetele lui două luni, cât timp filmează pentru Ferma „Sper să nu se întâmple ceva rău cu familia mea”

Aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, actorul George Burcea face tot ce-i stă în putință să demonstreze că este un tată exemplar, pentru cele două fiice, Ela și Clara. Acum, însă, un proiect profesional îl va ține departe de familie, fapt care îi provoacă multe griji.

După o pauză de pe micul ecran, George Burcea a văzut ca pe o gură de aer proaspăt propunerea de a participa la un reality show. Chiar dacă nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a sta departe de fiicele lui, Ela și Clara, actorul a acceptat experiența „Ferma” tocmai pentru a se deconecta de tot ceea ce a trăit în ultimele luni. În toată această perioadă, departe de fetele lui, George are o singură temere, aceea că ar putea să se întâmple ceva rău cu micuțele:

„Mie nu îmi e teamă de nimic pentru că toate situațiile din viață vin cu un scop bine determinat, dar sper că în perioada petrecută acolo să nu se întâmple ceva rău cu familia mea și eu să nu pot ajunge la timp”, ne-a declarat George, cu doar câteva zile înainte de a începe filmările.

În ciuda faptului că s-a mai certat cu Andreea Bălan, în ultimele opt luni, de când s-au despărțit, George nu a fost niciodată criticat pentru modul în care se comportă cu fetele. Cum el nu a avut deloc o copilărie ușoară, după cum singur a declarat, și-a dorit enorm să fie cel mai bun tată pentru Ela și Clara, astfel că și-a propus să le susțină pe micuțele lui în absolut tot ce își doresc să facă:

„Am o legătură destul de puternică, zic eu, cu „lăpticii” mei, iar de fiecare dată când ne vedem mergem la Zoo, în pădure, în parc, pe străzi sau stăm în curte și ne jucăm de dimineață până seara. Nu-mi doresc să le forțez să-mi calce pe urme dar, dacă ar alege acest drum, cred că le-ar fi mai ușor având în vedere faptul că eu am compania mea de film. Ele nu vor mai fi nevoite să facă figurație simplă plătită cu 40 de lei, așa cum am făcut cândva, iar ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele. A nu se înțelege că le voi pune totul pe tavă, dar îmi va fi mai ușor să le ajut să-și întindă aripile”, ne-a mai declarat George Burcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *