Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Clanurile interlope conectate la Băluţă au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în Primărie

Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, şi lideri ai PNL şi PLUS Bucureşti au lansat candidatura Simonei Spătaru la Primăria Sectorului 4. Nicuşor Dan a afirmat că Simona Spătaru este ”un candidat excelent”, iar Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a trasmis că grupările ”interlope conectate la Băluţă au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în Primărie”, relatează News.ro.

”Clanurile interlope conectate la Băluţă au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în Primărie. Ştie lege, foloseşte legea, ştie să lucreze cu legea în mână pentru a scoate toate clanurile interlope din sectorul 4”, a afirmat Violeta Alexandru.

”A venit momentul ca legea să conducă în Primăria Sectorului 4, iar cetăţenii să aibă asigurarea că atunci când se cheltuie bani se cheltuie pentru ei, nu pentru grupurile de interese”, a mai afirmat Voleta Alexandru.

”În acest moment cetăţenii Sectorului 4 au de ce să fie îngrijoraţi, cei carei iau decizii sunt cei care îi dictează lui Băluţă”, a adăugat aceasta.

Liderul PNL Bucureşti a transmis că votul cetăţenilor din Sectorul 4 pntru Simona Spătaru şi echipa sa înseamnă ”încedere pentru nişte oameni corecţi”.

Simona Spătaru a explicat că locuieşte în Sectorul 4, are doi copii şi este avocat.

Aceasta şi-a prezentat programul electoral şi a afirmat că nu este o marionetă, aşa cum îl acuză pe actualul primar că ar fi.

”Suntem împreună pentru a construi noul Bucureşti. Bucureştenii ne-au cerut şi, ascultându-i, am realizat această alianţă pentru a scoate PSD din Bucureşti”, a declarat Nicuşor Dan în deschiderea evenimentului.

”Avem un candidat excelent”, a mai declarat Nicuşor Dan.

La eveniment au participat preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedintele PNL Sector 4, Pavel Popescu, şi preşedintele USR Sector 4, Paul Ene.

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *