Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Procedura la care a recurs Gabriela Cristea pentru a slăbi 25 de kilograme. “Dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt pe măsura sacrificiilor.  Vedeta, mamă a doi copii, a susținut în repetate rânduri că mai are puțin până va ajunge la greutatea ideală, însă, pe lâgă dietă, ea a apelat și la alte soluții.

Așadar, prezentatoare a decis să recurgă acum la o procedură care să o ajute să își atingă scopul, precizând că dieta nu este suficientă.

Vedeta a pus mai multe story-uri pe Instagram, în care și-a liniștit inițial fanii, precizând că nu se află pe un pat de spital, ci doar la o clinică.

“Dragilor, stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, a precizat Gabriela Cristea.

Procedura este o metodă rapidă și noninvazivă de slăbire localizată, în cazul Gabrielei, în zona abdomenului. Astfel, prin tehnologia de criogenare, de fapt, se îngheață țesutul adipos, fiind apoi eliminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *