Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, în costum de baie la 62 de ani. Cum arată Ludmila

Dacă Dan Bălan, fondatorul trupei O-Zone, a fost extrem de iubit în România, mama lui este foarte îndrăgită în Republica Moldova, unde moderează emisiunea “Tanti Ludmila Show”. Vedeta de peste Prut este faimoasă însă și pentru felul în care arată. La 62 de ani, mama artistului pare cu 30 de ani mai tânără, iar ultima apariție în costum de baie i-a surprins pe mulți.

La 62 de ani, Ludmila arată senzațional și nu se sfiește să pozeze în ipostaze îndrăznețe.

Fotografiile sale în rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe rețelele de socializare, fiind urmărită, doar pe Instagram, de peste 18.000 de oameni.

Recent, vedeta de peste Prut, fericită că a scăpat de perioada de autoizolare, a mers la plajă.

Ea a postat  pe contul de socializare o fotografie cu ea într-un costum de baie în două piese, iar fotografia a primit imediat mii de aprecieri. Internauții au felicitat-o pentru trupul perfect tonificat și pentru aspectul de adolescentă.

“Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat”, spune Ludmila Bălan, potrivit VIVA!

Totodată, mama lui Dan Bălan crede că “trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *