Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii din căsnicia lui Andi Vasluianu. De ce s-a căsătorit cu Laura, după venirea primului copil

Andi Vasluianu și Laura Fierăscu sunt împreună de mai mulți ani și au împreună doi copii, pe Maia și pe Toma. De-a lungul timpului, actorul a fost discret cu viața personală și și-a ținut familia departe de ochii curioșilor. Acum, acesta scoate la iveală amănunte mai puțin știute din căsnicia lui.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Andi Vasluianu a vorbit despre relația dintre cei doi copii, dar și despre motivul pentru care s-a căsătorit cu Laura după nașterea primului dintre ei. Actorul nu și-a cunoscut soția pe platourile de filmare, așa cum se așteptau unii.

“Eu am avut un proiect cu banca la care lucra ea și așa ne-am cunoscut. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cu siguranță a fost dragoste!

Ne-am căsătorit după ce s-a născut Maia, am vrut să avem toți același nume. Noi eram deja o familie, restul era doar ceva convențional”, a spus Andi Vasluianu pentru VIVA!

Andi spune că vrea să păstreze o relație frumoasă între Maia și Toma și încearcă să le distragă atenția de la micile gelozii.

“Diferența de vârstă e destul de mare, iar Maia e foarte blândă cu el, și asta ajută mult.

Atenția noastră e spre amândoi în egală măsură, încercăm să-i responsabilizăm cât de mult putem, ca să le luăm atenția de la mici gelozii”, a spus Andi Vasluianu despre relația celor doi copii ai lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *